Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Zkusit doma upéct voňavý kváskový chléb nebo jednodušší chléb s použitím pekařského droždí, nebude problém. Při použití 600 g mouky lze upéct chléb hmotnosti cca 1,2 kg.
můžete mít 2.12. - 3.12.
Lze ji využít na kynutí těsta, uskladnění chleba, servírování pečiva i jako dekoraci. Přírodní pedig materiál. Tvar a struktura ošatky se otiskne do těsta a vytvoří tak klasický vzhled bochníku. Ošatky se nemáčí, pouze se nechají oschnout, případně je můžete vykartáčovat.
můžete mít 9.12. - 11.12.
Vhodná na přípravu, kynutí domácího chleba kulatého tvaru s typickým reliéfem a motivem srdce uprostřed, hodí se i k uskladnění chleba, jeho servírování i k dekoraci. Zkusit doma upéct voňavý kváskový chléb nebo jednodušší chléb s použitím pekařského droždí, nebude problém.
můžete mít 2.12. - 3.12.
Kulatá ošatka z pedigu usnadní přípravu domácího chleba, navíc kváskový chléb kyne dost dlouho a díky ní se těsto zformuje a získá tradiční reliéf bochníku. Využijete ji po lehkém vysypání moukou ke kynutí těsta, ale i k uskladnění chleba, servírování pečiva i jako dekoraci.
můžete mít 2.12. - 3.12.
Ošatka na přípravu domácího chleba oválná Vám pomůže připravit dokonalé čerstvé domácí pečivo. Využijete ji na kynutí těsta, uskladnění chleba, servírování pečiva i jako dekoraci.
můžete mít 2.12. - 3.12.
Kouzlo domova můžete podpořit i čerstvě upečeným chlebem, který provoní celou domácnost, bude nadýchaný, křupavý, jako z oblíbené pekárny. Oválná ošatka z pedigu usnadní přípravu domácího chleba, navíc kváskový chléb kyne dost dlouho a díky ní se těsto zformuje a získá tradiční reliéf bochníku.
můžete mít 2.12. - 3.12.
Využijete ji na kynutí těsta, uskladnění chleba, servírování pečiva i jako dekoraci. Tvar a struktura ošatky se otiskne do těsta a vytvoří tak klasický vzhled bochníku.
můžete mít 2.12. - 3.12.
Ošatka na přípravu domácího chleba s motivem LÍSTKY oválná Vám pomůže připravit dokonalé čerstvé domácí pečivo. Tvar a struktura ošatky se otiskne do těsta a vytvoří tak klasický vzhled bochníku.
můžete mít 2.12. - 3.12.
Kouzlo domova můžete podpořit i čerstvě upečeným chlebem, který provoní celou domácnost, bude nadýchaný, křupavý, jako z oblíbené pekárny. Oválná ošatka z pedigu usnadní přípravu domácího chleba, navíc kváskový chléb kyne dost dlouho a díky ní se těsto zformuje a získá tradiční reliéf bochníku.
můžete mít 2.12. - 3.12.
Ošatky ke kynutí těsta na nadýchaný chléb s křupavou kůrkou používali pekaři od nepaměti. Prodyšné, lehké a trvanlivé.
můžete mít 2.12. - 3.12.
Ostřič s kovovým a keramickým kotoučem je určen pro broušení tupých nožů a nůžek a následné dobrušování. K ostření slouží kovový brousek, keramický brousek používejte k dobrušování. Určeno pro kovové nože, nůžky. Materiál: nerez, plast, kov, keramika. Rozměry: 20,5×6×6,5 cm.
můžete mít 6.12. - 10.12.
Ostřič nožů s keramickým kotoučem a s kotoučem s diamantovými částicemi je určen pro broušení tupých nožů a následné dobrušování. K ostření slouží brousek s diamantovými částicemi, kterým stačí nůž ostřit cca jednou za 6 měsíců, keramický brousek používejte k dobrušování 1 x týdně.
můžete mít 6.12. - 10.12.
Brousek s karbonovým a keramickým kotoučem je určen pro broušení tupých nožů a následné dobrušování. K ostření slouží karbonový brousek, kterým stačí nůž ostřit cca jednou za 6 měsíců, keramický brousek používejte k dobrušování 1 x týdně.
můžete mít 6.12. - 10.12.
Ostřič nožů s kovovými brusnými kotoučky i brusným kamenem vrátí ostrost Vašim kuchyňským nožům s rovným ostřím.Materiál: plast, kov, brusný kámen.Rozměry: (dxšxv) 20×3×4,5 cm.
můžete mít 6.12. - 10.12.
Kvalitní kombinovaný brusný kámen se silikonovou protiskluznou podložkou a s vodící svorkou s keramickými válečky. Ta při broušení napomáhá lepšímu udržení konstantního sklonu čepele nože vůči brusnému kameni.
můžete mít 9.12. - 11.12.
Brousek nožů, karbidová část ostří klasické ostří nožů. Keramická část poslouží k jemnému ostření keramických nožů. Rozměry 19 × 5.5 × 5 cm. EAN 8592381055066
můžete mít 9.12. - 11.12.
Ostřič nožů s keramickým kotoučem a s kotoučem s diamantovými částicemi je určen pro broušení tupých nožů a následné dobrušování. K ostření slouží brousek s diamantovými částicemi, kterým stačí nůž ostřit cca jednou za 6 měsíců, keramický brousek používejte k dobrušování 1 x týdně.
můžete mít 9.12. - 11.12.
Ostřič nožů se dvěma keramickými kotoučky je určen pro broušení kovových nožů. Modrý kotouček pro broušení, bílý kotouček pro jemné dobrušování. Posuvný kryt. Materiál: plast, keramika. Rozměry: š. 5 cm, d. 12 cm.
můžete mít 6.12. - 10.12.
Palička na maso.Rozměr: d. 30 cm, hlava pr.4,5 cm, š.10 cm.
můžete mít 6.12. - 10.12.
Palička na maso,Rozměr: 22,5×6×4,5 cm.
můžete mít 6.12. - 10.12.
Připravujete-li řízky, masové závitky, kapsy nebo roštěnky, kvalitní palička na maso by ve vaší kuchyni rozhodně neměla chybět. Tato je vyrobená z hliníku a výborně se hodí k naklepávání všech druhů masa.
můžete mít 2.12. - 3.12.
Palička na maso oboustranná – hladká/hrubá. Materiál: palička nerez ss304, rukojeť ss430. Možnost zavěšení. Rozměry: délka 27 cm, pr. 5 cm.
můžete mít 6.12. - 10.12.
Palnik ma szerokie zastosowanie w domu, w warsztacie (lutowanie, opalanie, zgrzewanie, obkurczanie izolacji, klejenie na ciepło) a także przydatny przy rozpalaniu grilla. Idealnie sprawdza się podczas przygotowania deserów np. creme brulee, grillowania aby skórka była idealnie chrupiąca lub usuwania
můžete mít 5.12. - 6.12.
Masivní pánev ANETT z ušlechtilé nerezové oceli pro vaření, restování, smažení. Je vhodná na všechny typy sporáků, do trouby i myčky.
můžete mít 2.12. - 3.12.
Značka Orion byla založena v roce 1896. Během dlouhých let působení na trhu se stala symbolem jedinečné kvality a nezaměnitelné chuti. Díky všem svým unikátním a populárním čokoládovým produktům určeným pro děti i dospělé si značka vybudovala stabilní pozici na českém i slovenském trhu. Firma Orion nabízí stále nové produkty inovací vlastních ověřených receptur. Všechny produkty Orion mají však jedno společné: lahodnou kvalitní čokoládu a nezaměnitelnou chuť. Navíc je vědecky ověřeno, že konzumace čokolád zvyšuje pocit štěstí. Studie zjistily, že konzumace hořké čokolády uvolňuje endorfiny, které vyvolávají dobrý pocit. Navíc, čokoláda může stimulovat produkci serotinu, který se chová jako přírodní antidepresivum. Potěšte své blízké kouskem čokolády.