Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×KategorieTrvanlivé potraviny
Cizrna, zvaná též hrách římský, je luštěnina s jemnou oříškovou chutí. Hodí se na přípravu pomazánek (rozmixovaná), salátů, zeleninových směsí, polévek nebo jako příloha. Nejznámější pomazánkou z cizrny je hummus – pyré s česnekem, sezamovým krémem a citronovou šťávou.
můžete mít 23.9. - 24.9.
Báječně chutná, je rychle připravená a dobře stravitelná. Do karbanátků, polévek, do salátů či jako příloha.Po oloupání hnědočervené slupky má tato čočka červené zabarvení, během vaření se její barva mění na tmavě žlutou.
můžete mít 23.9. - 24.9.
Výborná pochoutka s jemně ořechovou chutí. Přidejte do polévek, salátů a pečiva… Opražením zesládnou :)Dýňová semena mají specifickou oříškově nasládlou chuť.
můžete mít 23.9. - 24.9.
Chutnají příjemně sladce. Lahodná příloha k obilným pokrmům. Skvělé též do polévek, kaší, nákypů a salátů.Fazolky adzuki mají lehce oříškovou chuť a patří k nejlépe stravitelným luštěninám. Nenadýmají tolik jako jiné fazole. V asijské kuchyni se používají také do mouky, koláčů a pokrmů z rýže.
můžete mít 23.9. - 24.9.
Fazolky ideální pro mexickou kuchyni, kde využijeme výraznější kořenění. Přidejte bazalku, majoránku nebo tymián.Jedna z nejznámějších odrůd fazolí, základní surovina tradičního mexického jídla Chilli con carne. Po uvaření mají tyto fazole lehce nasládlou chuť a pevnou konzistenci.
můžete mít 23.9. - 24.9.
Naklíčené mungo chutí připomíná mladý hrášek – objevte tu vynikající chuť! Vhodné do salátů i polévek.Tyto fazolky se specifickým aroma patří k nejvhodnějším plodinám k nakličování – naklíčením se významně zvyšuje obsah cenných látek. Klíčky mungo se nejčastěji konzumují syrové např.
můžete mít 23.9. - 24.9.
Celozrnné české těstoviny vyrobené z kvalitní žitné mouky, používejte do salátů nebo k zapékání.Kvalitní těstoviny z celozrnné žitné mouky pro zpestření Vašeho jídelníčku. Vynikají vysokým obsahem vlákniny a dobře drží tvar. Vhodné jako příloha, do salátů i k zapékání.
můžete mít 23.9. - 24.9.
Dopřejte si něco nového a neotřelého. Bezlepkové těstoviny z čočkové mouky tentokrát v atraktivním tvaru italských gigli. Těstoviny z luštěninové mouky vynikají vysokým obsahem bílkovin. Vhodné zejména jako příloha či do salátů.
můžete mít 23.9. - 24.9.
Nemusí se máčet! Jen uvaříme a za několik minut servírujeme skvělou kaši nebo krémovou polévku.Hrách je oblíbený pro svou jednoduchou přípravu a příjemnou chuť. Hodí se k přípravě kaší, pyré a hustých polévek.
můžete mít 23.9. - 24.9.
Směs vybraných luštěnin v dokonalém mixu jako skvělý základ pro polévky, salát či přílohu.Luštěniny jsou důležitým zdrojem bílkovin, vlákniny a minerálů, jsou významnou součástí racionální stravy z důvodu nízké energetické hodnoty a glykemického indexu.
můžete mít 23.9. - 24.9.
Lahodné plody tradičního českého ovoce. Přijdou vhod na cestách jako svačinka či do jogurtu a cereálií…Hrušky jsou stejně jako ostatní sušené ovoce koncentrovaným zdrojem energie, vlákniny, cukru a živin. Jsou použity hrušky především světlých odrůd, sušené vzduchem nepřímým ohřevem.
můžete mít 23.9. - 24.9.
Jablíčka vybrané kvality bez přídavku konzervantů. Pro všestranné využití – jen tak na chuť, do jogurtů, müsli i na pečení…Jablka jsou stejně jako ostatní sušené ovoce koncentrovaným zdrojem energie, vlákniny, cukru a živin. Jsou použita jablka světlých odrůd, sušená vzduchem nepřímým ohřevem.
můžete mít 23.9. - 24.9.
Tradiční česká klasika – křížaly v nejvyšší kvalitě. Nejlépe chutnají jako samostatná pochoutka…Jablka jsou stejně jako ostatní sušené ovoce koncentrovaným zdrojem energie, vlákniny, přírodních cukrů a dalších živin.
můžete mít 23.9. - 24.9.
Snadná a rychlá snídaně či svačina pro Vás i Vaše nejmenší. Bez lepku. K přípravě na sladko i na slano.Jáhly vznikají z prosa odstraněním slupky z obilky. Jsou dobře stravitelné, výživné a velmi chutné. Jáhlová kaše je vhodná také na zahušťování polévek a omáček, podobně jako jíška.
můžete mít 23.9. - 24.9.
Skvělá pro Vaši bezlepkovou snídani! S vysokým obsahem vlákniny, nasládlou chutí a příjemnou vůní.Kaštany jsou jedlým plodem kaštanovníku, neobsahují lepek a mají vysokou výživovou hodnotu.
můžete mít 23.9. - 24.9.
Bezlepková pochoutka. Sladká i slaná, jak budete chtít. Vhodná též k zahušťování polévek a omáček…Pro snadnou a rychlou přípravu chutné kaše. Vhodná také na zahušťování polévek a omáček, podobně jako jíška.
můžete mít 23.9. - 24.9.
Lehká a rychlá celozrnná snídaně nebo svačinka. Skvělá s ovocem, medem či oříšky, podle Vaší chuti…Pšenice špalda je prastará obilovina, která nebyla šlechtěna, tudíž si zachovala mnoho důležitých a cenných látek.
můžete mít 25.9. - 27.9.
Šest druhů obilovin v dokonalém mixu. V kombinaci s ovocem udělá ze snídaně skvělý zážitek…Vícezrnná kaše je mimořádná svým vyváženým složením použitých surovin. Ty zaručují její příznivý glykemický index a vzhledem k použití celozrnných obilovin má navíc vysoký obsah vlákniny.
můžete mít 25.9. - 27.9.
Kešu ořechy jsou výborné pro zpestření slaných pokrmů. Kešu mají sladkou, jemnou chuť, konzumují se buď samostatně, nebo jako součást müsli či nejrůznějších ovocných a zeleninových salátů, slaných i sladkých pokrmů.
můžete mít 25.9. - 27.9.
Jemná bezlepková svačinka bez soli, vhodná pro jakoukoliv chvíli. Netradiční vzhled, příjemná obilná chuť.Křupky jsou bezlepkové, vyrobené v ČR z prověřené, otestované suroviny. Čirok je jednou z nejstarších bezlepkových obilnin, v celosvětové produkci je pátou nejpěstovanější obilovinou.
můžete mít 25.9. - 27.9.
Vylaďte si polévku chutným doplňkem z amarantu a sušené zeleniny. Malé křupavé kuličky do polévky jsou oblíbené nejen u dětí. Vložte na talíř a zalijte horkou polévkou. Můžete použít i k ozdobení zeleninových salátů.
můžete mít 25.9. - 27.9.
Rychlá instantní příloha, zapékané mísy, saláty, placičky, slané směsi, sladké snídaně a nákypy, dezerty… Kuskus je těstovina vyráběná z celozrnné tvrdozrnné pšenice zpracovaná do drobných kuliček. Celozrnná varianta kuskusu si zachovává řadu cenných látek, které se jinak při loupání zrn ztrácí.
můžete mít 25.9. - 27.9.
Rychlá příprava a široké použití. Slaná i sladká úprava. Vařte, pečte a smažte s fantazií!Kuskus je těstovina vyráběná napařováním mouky z tvrdozrnné pšenice, zpracovaná do drobných kuliček. Obsahuje jen velmi malé množství tuku, je bohatý na bílkoviny.
můžete mít 25.9. - 27.9.
Do pečiva, cukroví, pomazánek, kaší i salátů. Po lehkém opražení vynikne chuť a aroma.Lněné semínko se vyznačuje typicky oříškovou chutí. Je možné jej přidat do těst, jogurtů, müsli, salátů, polévek, karbanátků či použít k dekoraci pečiva.
můžete mít 25.9. - 27.9.