Cena
Dostupnost
Nejprodávanější
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Jahodovice Okowita Maurera Truskawkowica Bio je pravým destilátem vyrobeným destilací zkvašených organických jahod. A takových destilátů není příliš mnoho. Díky výrazné chuti jahod chutná skvěle čistá.
můžete mít 10.5. - 14.5.
Višňovice Okowita Maurera Wiśniowica vznikla v rodinném lihovaru Manufaktura Maurera z vyzrálých višní, které se nechaly zkvasit a následně pomalu destilovat. Výsledkem je destilát intenzivní vůně a chuti.
můžete mít 10.5. - 14.5.
Okowita Maurera Czarny Bez z Łącka Bio je ovocný destilát z polského rodinného lihovaru Manufaktura Maurera s nádhernou vůní černého bezu. Pálenku Okowita Maurera Czarny Bez z Łącka Bio podáváme čistou, při teplotě 12–18 °C.
můžete mít 10.5. - 14.5.
Meruňkovice z polského rodinného lihovaru Manufaktura Maurera vyrobená z nejkvalitnějších meruněk. Díky tradičnímu kvašení zachovává původní aroma a chuť ovoce. Jemnou ovocnou vůni ucítíte hned po otevření láhve.
můžete mít 10.5. - 14.5.
Okowita Maurera Agrestowica je jedinečnou chutí angreštové pálenky uzavřené v láhvi. Vůně je velmi intenzivní, ale příjemná. Trpká chuť vytvářená taniny s nádechem uzených švestek a květin přechází v angreštovou dochuť.
můžete mít 10.5. - 14.5.
Okowita Maurera Aroniowica z Łącka je jedinečnou, pravou pálenkou z arónie. Drcené jeřabiny se nechají prokvasit a následně destilovat. Výsledná pálenka má úžasné, zemito-ovocné aroma. V chuti je kromě arónie přítomna lehká hořkost kořene.
můžete mít 10.5. - 14.5.
Borůvkovice z rodinného lihovaru Manufaktura Maurera je unikátní pálenka. Nejedná se o průtahový destilát. Na jeden litr destilátu je zapotřebí asi 18 kg borůvek v BIO kvalitě – proto ta vzácnost!
můžete mít 10.5. - 14.5.
Broskvovice z rodinného lihovaru Manufaktura Maurera je nezvyklý ovocný destilát vyráběný z kvalitních zralých broskví. Výsledkem destilace broskvového kvasu je pálenka komplexní trpko-sladce-zemité chuti.
můžete mít 10.5. - 14.5.
Hruškovice Okowita Maurera Williams Bio vznikla v rodinném lihovaru Manufaktura Maurera destilací odrůdy hrušek Wiliams v bio kvalitě. Destilát má charakteristické aroma – parfémovanější, více květinové a dřevité než u jiných odrůd.
můžete mít 10.5. - 14.5.
Okowita Maurera Gruszkowica Bio je polská hruškovice z organických hrušek pěstovaných v oblasti Łącka. Má příjemnou vůni s jemnými hruškovými akcenty a měkkou, máslovou strukturu.
můžete mít 10.5. - 14.5.
Malinovice Okowita Maurera Malinowica Bio vznikla v rodinném lihovaru Manufaktura Maurera. Charakteristická je pro ni silná vůně malin a sladká chuť s tóny ovoce i semínek. Pálenku Okowita Maurera Malinowica Bio doporučujeme konzumovat čistou při teplotě 12–18 °C.
můžete mít 10.5. - 14.5.
Okowita Maurera Jabłkowica Dębowa Bio je ovocný destilát z organických jablek Łącka. Díky tříletému zrání v dubových sudech získala tato jablkovice krásnou zlatavou barvu. Aroma i chuť je jemnější, doplněná o tóny dubového dřeva, vanilky, mandlí a karamelu. Uspokojí i ty nejnáročnější labužníky.
můžete mít 10.5. - 14.5.
Okowita Maurera Jabłkowica z Łącka Bio je ovocný destilát z organických jablek Łącka. Skvělá chuť a vůně je dána výběrem odrůdy, přípravou kvasu, destilací a délkou zrání. Pálenku Okowita Maurera Jabłkowica z Łącka Bio podáváme čistou, při teplotě 12–18 °C.
můžete mít 10.5. - 14.5.
Okowita Maurera Jabłkowica z Łącka z miętą Bio je ovocný destilát z organických jablek Łącka s mátou. Vůně jablka je skvěle doplněna mátou, která dodává jablkovici lehkou a osvěžující chuť. Pálenku Okowita Maurera Jabłkowica z Łącka z miętą Bio podáváme čistou, při teplotě 12–18 °C.
můžete mít 10.5. - 14.5.
Okowita Maurera Jabłkowica z Łącka z miętą Bio je ovocný destilát z organických jablek Łącka s meduňkou. Jablkovice má charakteristické aroma i dochuť jablek. Díky vlastnostem meduňky přináší konzumace v malém množství úlevu.
můžete mít 10.5. - 14.5.
Okowita Maurera Jęczmienna je unikátní obilný destilát vyrobený z ječmene v rodinném lihovaru Manufaktura Maurera. K dispozici je v limitované edici v počtu 134 lahví. Skvěle chutná s ledem.
můžete mít 10.5. - 14.5.
Okowita Maurera Kukurydziana je unikátní obilný destilát vyrobený z kukuřice v rodinném lihovaru Manufaktura Maurera. K dispozici je v limitované edici v počtu 38 lahví. Skvěle chutná s ledem.
můžete mít 10.5. - 14.5.
Okowita Maurera Owsiana je unikátní obilný destilát vyrobený z ovsa v rodinném lihovaru Manufaktura Maurera. K dispozici je v limitované edici. Skvěle chutná s ledem.
můžete mít 10.5. - 14.5.
Destilát z polského rodinného lihovaru Manufaktura Maurera vyrobený z rakytníku. Nádhernou vůni rakytníku ucítíte hned po otevření láhve. Pálenku Okowita Maurera Rokitnik z Łącka podáváme čistou, při teplotě 12–18 °C.
můžete mít 10.5. - 14.5.
Okowita Maurera Orkiszowa je unikátní obilný destilát vyrobený ze špaldy v rodinném lihovaru Manufaktura Maurera. K dispozici je v limitované edici v počtu 106 lahví. Skvěle chutná s ledem.
můžete mít 10.5. - 14.5.
Rybízovice z polského rodinného lihovaru Manufaktura Maurera je unikátní pálenkou. Raritou ovocné destilace pro labužníky z ekologického černého rybízu. Chutná skvěle čistá. Pálenku Okowita Maurera Porzeczkowica Bio podáváme čistou, při teplotě 12–18 °C.
můžete mít 10.5. - 14.5.
Třešňovice na rozdíl od višňovice je poměrně vzácný destilát. Okowita Maurera Czereśniowica z polského rodinného lihovaru Manufaktura Maurera je charakteristická svou výraznou třešňovou vůní a sladkou chutí s lehkými tóny pecek a trochou hořkosti.
můžete mít 10.5. - 14.5.
Okowita Maurera Pszeniczna je unikátní obilný destilát vyrobený z pšenice v rodinném lihovaru Manufaktura Maurera. K dispozici je v limitované edici v počtu 132 lahví. Skvěle chutná s ledem.
Momentálně nedostupné
Okowita Maurera Żytnia je unikátní obilný destilát vyrobený ze žita v rodinném lihovaru Manufaktura Maurera. K dispozici je v limitované edici v počtu 115 lahví. Skvěle chutná s ledem.
Momentálně nedostupné
Manufaktura Maurera je řemeslnou palírnou sadaře Krzysztofa Maurera. Začínal jsem s produkcí ekologických ovocných šťáv, poté rozšířil nabídku o ovocná vína. Chtěl jsem jít o krok dál a rozhodl jsem se začít vyrábět ovocné pálenky. Snahy o její legalizaci trvaly tři dlouhé roky. Vyžadovalo to mnoho úsilí a papírování. Díky nejlepšímu ovoci, přírodnímu kvašení, pomalé destilaci tradičním způsobem, dlouhé době zrání Vám mohu nabídnout jedinečné ovocné destiláty s vynikající chutí a vůní.