Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Díky kuchařskému noži KAI ze série Kujaku bude vaření ještě příjemnější! Čepel z molybden-vanadiové oceli o tvrdosti 58HRC vám zajistí přesné řezání a délka čepele 210 mm vám umožní snadno řezat i velké produkty. Délka celého nože je 340 mm a hmotnost pouhých 167 g.
můžete mít 6.2. - 10.2.
Před vámi je unikátní kuchařský nůž od KAI, který kombinuje tradiční kvalitu damaškové oceli s moderním, efektivním ocelovým jádrem VG10. Je to nástroj, který kombinuje estetiku a efektivitu. Nůž má délku čepele 210 mm, díky čemuž je ideální pro přesné krájení a sekání různých surovin.
můžete mít 6.2. - 10.2.
Nůžky KAI jsou vyrobeny v Japonsku z kvalitních materiálů.
můžete mít 6.2. - 10.2.
Nůžky KAI jsou vyrobeny [v Japonsku] z kvalitních materiálů s mikrozoubkovým ostřím střihají čistě a snadno měkké a porézní materiály.
můžete mít 6.2. - 10.2.
Entlovací nůžky KAI jsou vyrobeny v Japonsku z kvalitních materiálů. Čelisti mají po vnitřních stranách čepelí zoubky, kterými, po ustřižení látky, papíru i čalounění, vytvoříte zoubkovaný okraj.
můžete mít 6.2. - 10.2.
Nůžky KAI jsou vyrobeny [v Japonsku] z kvalitních materiálů.
můžete mít 6.2. - 10.2.
Nůžky KAI jsou vyrobeny [v Japonsku] z kvalitních materiálů.
můžete mít 6.2. - 10.2.
Nůžky KAI jsou vyrobeny [v Japonsku] z kvalitních materiálů, s úzkými a velmi ostrými břity pro snadné párání stehů a čištění švů. Čelisti navíc umožňují „klouzavý“ pohyb břitů po textilii a usnadňují …
můžete mít 6.2. - 10.2.