Cena
Dostupnost
Nejprodávanější
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Polská medovina Dwójniak Panieński patří mezi přírodní medoviny. Při její výrobě nejsou používány byliny, koření ani ovocné šťávy. Vyrábí se studenou cestou a díky kvalitnímu medu a několikaletému zrání má skvělou chuť a jedinečné aroma. Skvělá volba pro znalce medoviny.
můžete mít 13.9. - 17.9.
Zajímavá medovina z medovinařství Miodosytnia Imbiorowicz. Medovina Trójniak Żądło z kawą s patrnou chutí kávy příjemně překvapí každého znalce medoviny.
můžete mít 13.9. - 17.9.
Aronia je medovina typu trójniak vyrobená ze svazenkového medu. Šťáva z arónie lisovaná bezprostředně před přípravou medového roztoku dokonale vyrovnává sladkost medu a vytváří s ní výjimečnou chuťovou kompozici. Tato medovina bude chutnat všem milovníkům ovocných chutí v alkoholických nápojích.
můžete mít 13.9. - 17.9.
Při přípravě medoviny Żądło na miodzie gryczanym byl použit výhradně pohankový med. Díky němu má tmavě jantarovou barvu a silné aroma pohanky. Lze ho doporučit všem milovníkům originálních chutí.
můžete mít 13.9. - 17.9.
Medovina Trójniak Miód Malina se vyrábí ze svazenkového medu nejvyšší kvality z rodinného včelařství a ovoce místní produkce. Obsah láhve je výsledkem práce ušlechtilých kvasinek. Harmonické spojení jemných tónů malin a výjimečného aromatu svazenkového medu.
můžete mít 13.9. - 17.9.
Medovina Trójniak 966 korzenny byla vyrobena v limitované sérii k oslavě 1050. výročí křtu Polska. Trójniak 966 je kořeněná medovina s nádechem skořice, šafránu a hřebíčku. Vyznačuje se zajímavou chutí i aromatem.
můžete mít 13.9. - 17.9.
Aronia je medovina typu trójniak vyrobená ze svazenkového medu. Šťáva z arónie lisovaná bezprostředně před přípravou medového roztoku dokonale vyrovnává sladkost medu a vytváří s ní výjimečnou chuťovou kompozici. Tato medovina bude chutnat všem milovníkům ovocných chutí v alkoholických nápojích.
můžete mít 13.9. - 17.9.
Medovina Trójniak Dzikie Pszczoły je připravena ze speciálně vybraných kvalitních medů z rodinného včelína Imbiorowicz. Vyznačuje se výjimečně vyváženou chutí plnou lehkých vůní s výrazným aromatem lipového květu. Za svojí kvalitu vděčí dlouhé době zrání.
můžete mít 13.9. - 17.9.
Medovina Trójniak Miód Malina se vyrábí ze svazenkového medu nejvyšší kvality z rodinného včelařství a ovoce místní produkce. Obsah láhve je výsledkem práce ušlechtilých kvasinek. Harmonické spojení jemných tónů malin a výjimečného aromatu svazenkového medu.
můžete mít 13.9. - 17.9.
Dwójniak Malinowy z medovinářství Imbiorowicz je vydařeným nápojem. Včelí med pochází z vlastních včelínů producenta a maliny od místních pěstitelů. Konečný produkt je ohromující svou vůní i chutí. A nezáleží na tom, zda medovinu servírujete vychlazenou nebo ohřátou. V obou případech chutná výtečně.
Momentálně nedostupné
Dwójniak Powidzki Gruszniak je vyrobena studenou cestou z přírodního medu nejvyšší kvality. Do medového roztoku se přidává čerstvá šťáva z podzimních hrušek, která jí dodává lehce ovocný charakter. Servírujeme při pokojové teplotě.
Momentálně nedostupné
Medovina Trójniak 966 korzenny byla vyrobena v limitované sérii k oslavě 1050. výročí křtu Polska. Trójniak 966 je kořeněná medovina s nádechem skořice, šafránu a hřebíčku. Vyznačuje se zajímavou chutí i aromatem.
Momentálně nedostupné
Medovina Trójniak Dzikie Pszczoły je připravena ze speciálně vybraných kvalitních medů z rodinného včelína Imbiorowicz. Vyznačuje se výjimečně vyváženou chutí plnou lehkých vůní s výrazným aromatem lipového květu. Za svojí kvalitu vděčí dlouhé době zrání.
Momentálně nedostupné
Medovina Trójniak Hyćka je vyrobená za studena z jarních medů a čerstvě sklizených květů bezinku. Originální kombinace jarního medu se silnou vůní černého bezu rostoucího mezi poli.
Momentálně nedostupné
Jsme rodinným medovinařstvím z Velkopolska. Pár včelařů, kteří se rozhodli uskutečnit svůj sen o výrobě medoviny. Každý náš produkt známe od chvíle, kdy včela přinese med do úlu, až po stáčení medoviny do lahví. Snažíme se změnit image tohoto nápoje, přiblížit jej našim zákazníkům prezentací nových chutí uzavřených v netradičních lahvích.