Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Polypropylénová rukojeť vyhovující normám HACCP.
můžete mít 23.10. - 24.10.
Polypropylénová rukojeť vyhovující normám HACCP.
můžete mít 23.10. - 24.10.
Polypropylénová rukojeť vyhovující normám HACCP. Každý nůž je jednotlivě balený v PVC blistru.
můžete mít 23.10. - 24.10.
Polypropylénová rukojeť vyhovující normám HACCP. Každý nůž je jednotlivě balený v PVC blistru.
můžete mít 24.10. - 25.10.
Vyrobeno z monobloku tvrdé kované chrom-molybdenové oceli. Díky nejvyšší kvalitě řemeslné práce jsou Hendi nože vysoce pevné a odolné proti korozi s dlouhodobě ostrou čepelí. Jedinečný design rukojeti zabraňuje zachycování zbytků potravin v prostoru mezi rukojetí a čepelí. Každý nůž je jednotlivě
můžete mít 24.10. - 25.10.
Vyrobeno z monobloku tvrdé kované chrom-molybdenové oceli. Díky nejvyšší kvalitě řemeslné práce jsou Hendi nože vysoce pevné a odolné proti korozi s dlouhodobě ostrou čepelí. Jedinečný design rukojeti zabraňuje zachycování zbytků potravin v prostoru mezi rukojetí a čepelí. Každý nůž je jednotlivě
můžete mít 24.10. - 25.10.
Polypropylénová rukojeť vyhovující normám HACCP.
můžete mít 24.10. - 25.10.
Polypropylénová rukojeť vyhovující normám HACCP.
můžete mít 24.10. - 25.10.
Polypropylénová rukojeť vyhovující normám HACCP. Každý nůž je jednotlivě balený v PVC blistru.
můžete mít 24.10. - 25.10.
Vyrobeno z vysoce kvalitní německé uhlíkové oceli Speciální slitina chirurgické oceli s příměsí chromu, molybdenu a vanadu s označením X50CrMoV15 zaručuje:
- vynikající řezné vlastnosti
- velmi ostré a odolné ostří
- snadné broušení
- odolnost vůči nečistotám
Proces výroby nožů sestává z 50 fází. D
můžete mít 24.10. - 25.10.
Polypropylénová rukojeť vyhovující normám HACCP. Každý nůž je jednotlivě balený v PVC blistru.
můžete mít 24.10. - 25.10.
Polypropylénová rukojeť vyhovující normám HACCP. Každý nůž je jednotlivě balený v PVC blistru.
můžete mít 24.10. - 25.10.
Polypropylénová rukojeť vyhovující normám HACCP. Každý nůž je jednotlivě balený v PVC blistru.
můžete mít 24.10. - 25.10.
Vroubkovaná čepel z nerezové oceli. Rukojeť z polypropylenu, uvnitř měkká. Nůžky lze rozložit na 2 části pro snadné čištění.
můžete mít 23.10. - 24.10.
Vroubkovaná čepel z nerezové oceli. Rukojeť z polypropylenu, uvnitř měkká. Další vroubkované hrany v rukojeti pro odstraňování uzávěrů z lahví. Nůžky lze rozložit na 2 části pro snadné čištění.
můžete mít 23.10. - 24.10.
Vyrobeno z vysoce kvalitní německé uhlíkové oceli Speciální slitina chirurgické oceli s příměsí chromu, molybdenu a vanadu s označením X50CrMoV15 zaručuje:
- vynikající řezné vlastnosti
- velmi ostré a odolné ostří
- snadné broušení
- odolnost vůči nečistotám
Proces výroby nožů sestává z 50 fází. D
můžete mít 23.10. - 24.10.
Vyrobeno z monobloku tvrdé kované chrom-molybdenové oceli. Díky nejvyšší kvalitě řemeslné práce jsou Hendi nože vysoce pevné a odolné proti korozi s dlouhodobě ostrou čepelí. Jedinečný design rukojeti zabraňuje zachycování zbytků potravin v prostoru mezi rukojetí a čepelí. Každý nůž je jednotlivě
můžete mít 24.10. - 25.10.
Vysoká kvalita
můžete mít 24.10. - 25.10.
Vysoká kvalita
můžete mít 24.10. - 25.10.
Vysoká kvalita
můžete mít 24.10. - 25.10.
Vysoká kvalita
můžete mít 24.10. - 25.10.
Nejkvalitnější a dokonale tepelně zpracovaná slitina oceli jakosti AISI 420 s molybdenem, uhlíkem a vanadiem: jednotná mikrostruktura, vyvážená pružnost, vysoká odolnost proti korozi. Zúžené čepele pro lepší vyvážení, pohodlí a efektivitu. Každý nůž je ručně opracovaný a ručně broušený. Jednotné a o
můžete mít 23.10. - 24.10.
Pro použití v profesionálním stravování Robustní čepel z nerezové oceli Ergonomická polypropylenová rukojeť s otvorem pro zavěšení na háček Lze mýt v myčce nádobí
můžete mít 24.10. - 25.10.
Pro použití v profesionálním stravování Ideální pro použití v carvingu – umění vyřezávat vzory do ovoce a zeleniny. Robustní čepel z nerezové oceli Ergonomická polypropylenová rukojeť Lze mýt v myčce nádobí
můžete mít 23.10. - 24.10.
Dodavatel produktů pro potravinářství a gastronomii.