Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Rukojeť z ABS. Stěrka ze syntetické gumy.
můžete mít 24.10. - 25.10.
Rukojeť z ABS. Stěrka ze syntetické gumy.
můžete mít 24.10. - 25.10.
Rukojeť z ABS. Stěrka ze syntetické gumy.
můžete mít 24.10. - 25.10.
Vyrobeno z polypropylenu Stupňování na straně odměrky Pohodlná rukojeť Tvar rukojeti pro stohování odměrky Teplota použití max. 80 °C
můžete mít 23.10. - 24.10.
Vyrobeno z polypropylenu Stupňování na straně odměrky Pohodlná rukojeť Tvar rukojeti pro stohování odměrky Teplota použití max. 80 °C
můžete mít 24.10. - 25.10.
Vyrobeno z polypropylenu Stupňování na straně odměrky Pohodlná rukojeť Tvar rukojeti pro stohování odměrky Teplota použití max. 80 °C
můžete mít 24.10. - 25.10.
Vyrobeno z polypropylenu Stupňování na straně odměrky Pohodlná rukojeť Tvar rukojeti pro stohování odměrky Teplota použití max. 80 °C
můžete mít 23.10. - 24.10.
Vyrobeno z polypropylenu Stupňování na straně odměrky Pohodlná rukojeť Tvar rukojeti pro stohování odměrky Teplota použití max. 80 °C
můžete mít 23.10. - 24.10.
Praktický stojan na páku a upěchování kávy, na kterém je i místo pro umístění tamperu.
můžete mít 23.10. - 24.10.
Nádoba z nerezové oceli. Černá vrchní část z ABS plastu.
můžete mít 23.10. - 24.10.
Nádoba vyrobena z černé melaminy
můžete mít 24.10. - 25.10.
Stolní nůž Profi Line, dostupný v sadě 6 kusů, je elegantní příbor, který je ideální jak pro profesionální gastronomii, tak pro domácí použití. Nůž z nerezové oceli je strojově leštěný a má estetický, zrcadlový povrch. Vhodný pro mytí v myčkách nádobí.
můžete mít 24.10. - 25.10.
Plášť z nerezové oceli. S pumpou pro servírování nápojů. Uvnitř z nerezové oceli.
můžete mít 24.10. - 25.10.
Vybaven dřevěnou rukojetí. Matný černý povrch.
můžete mít 24.10. - 25.10.
Vybaven dřevěnou rukojetí. Matný černý povrch.
můžete mít 24.10. - 25.10.
Pochromovaný s kovovým podstavcem
můžete mít 24.10. - 25.10.
Sendvičová konstrukce dna (nerezová ocel/hliník/nerezová ocel 18/0) kombinuje vlastnosti hliníku pro rozvod tepla s odolností a magnetickými vlastnostmi nerezové oceli. Vnější povrch plně saténový Nezahřívající se ergonomické rukojeti z nerezové oceli upevněné nýty
můžete mít 24.10. - 25.10.
Sendvičová konstrukce dna (nerezová ocel/hliník/nerezová ocel 18/0) kombinuje vlastnosti hliníku pro rozvod tepla s odolností a magnetickými vlastnostmi nerezové oceli. Vnější povrch plně saténový Nezahřívající se ergonomické rukojeti z nerezové oceli upevněné nýty
můžete mít 24.10. - 25.10.
Sendvičová konstrukce dna (nerezová ocel/hliník/nerezová ocel 18/0) kombinuje vlastnosti hliníku pro rozvod tepla s odolností a magnetickými vlastnostmi nerezové oceli. Vnější povrch plně saténový Nezahřívající se ergonomické rukojeti z nerezové oceli upevněné nýty|Sendvičová konstrukce dna (nerezo
můžete mít 23.10. - 24.10.
Sendvičová konstrukce dna (nerezová ocel/hliník/nerezová ocel 18/0) kombinuje vlastnosti hliníku pro rozvod tepla s odolností a magnetickými vlastnostmi nerezové oceli. Vnější povrch plně saténový Nezahřívající se ergonomické rukojeti z nerezové oceli upevněné nýty|Sendvičová konstrukce dna (nerezo
můžete mít 23.10. - 24.10.
Pískované tělo s vysoce leštěným okrajem Masivní rukojeti s vícebodovým upevněním Rukojeti se nezahřívají Vysoká odolnost proti působení kyselin Sendvičové dno (nerezová ocel/hliník/nerezová ocel) v sobě spojuje tepelnou vodivost hliníku s odolností a magnetickými vlastnostmi nerezové oceli pro indu
můžete mít 24.10. - 25.10.
Pískované tělo s vysoce leštěným okrajem Masivní rukojeti s vícebodovým upevněním Rukojeti se nezahřívají Vysoká odolnost proti působení kyselin Sendvičové dno (nerezová ocel/hliník/nerezová ocel) v sobě spojuje tepelnou vodivost hliníku s odolností a magnetickými vlastnostmi nerezové oceli pro indu
můžete mít 23.10. - 24.10.
Zakapslované sendvičové dno v sobě spojuje tepelnou vodivost hliníku s odolností a magnetickými vlastnostmi oceli pro indukční vaření Saténový povrch všech vnějších vrstev Ocelové rukojeti jsou k hrnci připevněny vícebodovým svařováním, zůstávají dostatečně chladné
můžete mít 23.10. - 24.10.
Zakapslované sendvičové dno v sobě spojuje tepelnou vodivost hliníku s odolností a magnetickými vlastnostmi oceli pro indukční vaření Saténový povrch všech vnějších vrstev Ocelové rukojeti jsou k hrnci připevněny vícebodovým svařováním, zůstávají dostatečně chladné
můžete mít 24.10. - 25.10.
Dodavatel produktů pro potravinářství a gastronomii.