Cena
Dostupnost
Kategorie
Nejprodávanější
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Dokonalé náčiní na míchání rýže na sushi s octem. Jádro z polystyrenu z (PS), povrch z polyethylenu – pro zajištění nízké hmotnosti a udržení tepla směsi rýže, která zvyšuje absorpci octa. Povrch zabraňuje růstu bakterií a neabsorbuje vlhkost, nepraská, nehrozí vznik černé plísně. Tvar mírně rozšíře
můžete mít 27.11. - 29.11.
Dokonalé náčiní na míchání rýže na sushi s octem. Jádro z polystyrenu z (PS), povrch z polyethylenu – pro zajištění nízké hmotnosti a udržení tepla směsi rýže, která zvyšuje absorpci octa. Povrch zabraňuje růstu bakterií a neabsorbuje vlhkost, nepraská, nehrozí vznik černé plísně. Tvar mírně rozšíře
můžete mít 26.11. - 27.11.
K rolování sushi Vyrobena z polypropylenu Spoje z nylonových vláken Snadno se smotává Nevyžaduje používání fólie Snadné čištěné a sušení Antibakteriální vlastnosti Vhodná pro mytí v myčce
můžete mít 25.11. - 26.11.
Vyrobeno z plastu (elastomer PB) s vnitřním dřevěným jádrem zajištěným polyethylenem (PE) Antibakteriální vlastnosti O 30 % lehčí než prkénka celá vyrobená z plastu Dřevěné jádro zabraňující prohýbání a zajišťující dlouhou životnost Výrobní proces šetrný k životnímu prostředí díky omezení množství p
můžete mít 25.11. - 26.11.