Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Přírodní třtinový cukr slouží jako alternativa rafinovaného bílého cukru, na rozdíl od něj má ale medovou až karamelovou chuť.Kam ho využít? Jednoznačně kamkoli, kam jen budete chtít: vaření, i pečení – ve fantazii se meze nekladou.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Bourbon vanilka je označení pro druh té nejvoňavější z vanilek a její aroma je dlouhotrvající a velmi silné. Je prostě nenahraditelná a to samé platí pro její jedinečnou chuť. Víte, že vanilka je vlastně fermentovaná tobolka určitého druhu orchideje?
můžete mít 29.7. - 30.7.
Bourbon vanilka je označení pro druh té nejvoňavější z vanilek a její aroma je dlouhotrvající a velmi silné. Je prostě nenahraditelná a to samé platí pro její jedinečnou chuť. Víte, že vanilka je vlastně fermentovaná tobolka určitého druhu orchideje?
můžete mít 29.7. - 30.7.
Bourbon vanilka je označení pro druh té nejvoňavější z vanilek a její aroma je dlouhotrvající a velmi silné. Je prostě nenahraditelná a to samé platí pro její jedinečnou chuť. Víte, že vanilka je vlastně fermentovaná tobolka určitého druhu orchideje?
můžete mít 29.7. - 30.7.
Vanilkový cukr 3% BIO 1 kg
můžete mít 29.7. - 30.7.
Vanilkový cukr se vyrábí naprosto jednoduše – smíchá se čistý cukr a do něj se přidá mletá vanilka. To je rozdíl mezi vanilkovým a vanilinovým cukrem: vanilinový cukr se vyrábí jakožto náhražka toho vanilkového.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Vanilkový cukr se vyrábí naprosto jednoduše – smíchá se čistý cukr a do něj se přidá mletá vanilka. To je rozdíl mezi vanilkovým a vanilinovým cukrem: vanilinový cukr se vyrábí jakožto náhražka toho vanilkového.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Vanilkový cukr se vyrábí naprosto jednoduše – smíchá se čistý cukr a do něj se přidá mletá vanilka. To je rozdíl mezi vanilkovým a vanilinovým cukrem: vanilinový cukr se vyrábí jakožto náhražka toho vanilkového.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Hřebíček celý BIO 1 kg
Momentálně nedostupné
Hřebíček mletý BIO 250 g
Momentálně nedostupné
Původ palem, na kterých rostou všemi známé kokosy není přesně znám, ale lidé se domnívají, že pocházejí z ostrova Mu, který se nachází v Pacifiku. Kokosovník ořechoplodý (tj. druh palmy, na kterém rosou kokosy) se pěstuje již přes 3000 let, avšak k nám do Evropy se dostal až v 16. století.
Momentálně nedostupné
Lékořice – kořen řezaný Bio 1kg
Momentálně nedostupné
Palmový cukr Bio 1kg
Momentálně nedostupné
Pepř černý celý Bio 500g
Momentálně nedostupné
Skořice mletá cejlonská 1 kg
Momentálně nedostupné
Vanilkový lusk Bourbon Bio 16–18cm
Momentálně nedostupné