Cena
Štítek
Stav zboží
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×KategorieNože
NŮŽ NA MINERÁLNÍ VLNU FISKARS K20
můžete mít 4.7. - 8.7.
Kvalitní nůž na pečivo Fiskars z řady Functional Form s 21 centimetrů dlouhou zoubkovanou čepelí ideální na krájení chleba a jiného pečiva.
můžete mít 8.7. - 10.7.
Nůž se zoubkovanou čepelí, která je ideální pro krájení chleba či pečiva s tvrdou kůrkou. Rozměry: 420 × 26 × 86 mm.
můžete mít 3.7. - 4.7.
Kvalitní nůž z řady Hard EdgeTM se zoubkovanou čepelí jako stvořený na krájení chleba nebo pečivo s tvrdou kůrkou. Čepel nože je vyrobena ze silné nerezové ocelové planžety.
můžete mít 8.7. - 10.7.
NŮŽ NA RAJATA FISKARS TVRDÁ HRANA
můžete mít 4.7. - 8.7.
Víceúčelový nůž na rajčata Fiskars® Functional Form™
Ideální pro krájení zeleniny a ovoce s kluzkou slupkou
Odolná vroubkovaná čepel z japonské nerezové oceli
.
můžete mít 8.7. - 10.7.
Velký univerzální nůž se silnou čepelí je ideální pro krájení velkých kusů potravin. Vysoce kvalitní čepel je vyrobena z německé oceli, tvrzená pro optimální tvrdost HRC 54. Nůž se velmi pohodlně drží, je perfektně vyvážený a odolný.
můžete mít 12.7. - 17.7.
Okrajovací nůž s rovným ostřím a rovnou špičkou je ideální na okrajování ovoce a zeleniny. Rukojeť je vyrobena z norského javoru – má vysokou odolnost a minimální nasákavost. Lze jej mýt v myčce, pro zachování trvanlivosti je však vhodnější ruční mytí.
můžete mít 3.7. - 4.7.
Okrajovací nůž s rovným ostřím a rovnou špičkou je ideální na okrajování ovoce a zeleniny. Rukojeť je vyrobena z norského javoru – má vysokou odolnost a minimální nasákavost. Lze jej mýt v myčce, pro zachování trvanlivosti je však vhodnější ruční mytí. Délka čepele: 7 cm.
můžete mít 12.7. - 17.7.
Nůž má dlouhou zoubkovanou čepel pro krájení pečiva s tvrdou kůrkou. Rukojeť z javorového dřeva je impregnována a je téměř bezúdržbová. Výška: 27 mm, délka: 410 mm, šířka: 96 mm, hmotnost: 294 g.
můžete mít 12.7. - 17.7.
Loupací nůž ideální pro krájení ovoce nebo menší zeleniny. Výška: 27 mm, délka: 325 mm, šířka: 81 mm, hmotnost: 162 g.
můžete mít 12.7. - 17.7.
Nůž japonského typu Norr 16 cm s masivní čepelí pro snadnou přípravu masa, ryb a zeleniny. V jeho designu se snoubí tradiční severská kultura a kvalita z udržitelných zdrojů. Čepel je vyrobena z kvalitní německé oceli, rukojeť ze dřeva.
můžete mít ZÍTRA
Nůž japonského typu se širokou čepelí je vhodný pro přípravu masa, ryb a zeleniny. Tento prémiový nůž má kvalitní ostří z německé oceli s optimální tvrdostí 54 HRC. Pohodlná dřevěná rukojeť je vyrobena z norského javoru – má vysokou odolnost a minimální nasákavost.
můžete mít 12.7. - 17.7.
Univerzální snídaňový nůž je vhodný ke krájení potravin střední velikosti. Tento prémiový nůž má kvalitní ostří z německé oceli s optimální tvrdostí 54 HRC. Pohodlná dřevěná rukojeť je vyrobena z norského javoru – má vysokou odolnost a minimální nasákavost.
můžete mít 3.7. - 4.7.
Univerzální snídaňový nůž je vhodný ke krájení potravin střední velikosti. Tento prémiový nůž má kvalitní ostří z německé oceli s optimální tvrdostí 54 HRC. Pohodlná dřevěná rukojeť je vyrobena z norského javoru – má vysokou odolnost a minimální nasákavost.
můžete mít 12.7. - 17.7.
Okrajovací nůž má rovné ostří a ostrou špičku, je vhodný pro okrajování a dělení ovoce a zeleniny. Čepel i rukojeť jsou vyrobeny z německé oceli prémiové kvality, rukojeť má velkou zarážku na prsty a plastový povrch pro dobré uchopení.
můžete mít 3.7. - 4.7.
Okrajovací nůž s délkou čepele 7 cm z nové řady Functional Form +. Nůž poskytuje jednoduché a přesné krájení. Čepel je z nerezové oceli.
můžete mít 8.7. - 10.7.
Okrajovací nůž s ostrou špičkou je ideální pro krájení a okrajování ovoce a zeleniny. Rozměry: 320 × 22 × 70 mm.
můžete mít 3.7. - 4.7.
Nůž s rovnou, dlouhou čepelí s hladkým ostřím je ideální pro krájení pečeně. Rozměry: 420 × 25 × 90 mm.
můžete mít 3.7. - 4.7.
Okrajovací nůž má rovné ostří a ostrou špičku, je vhodný pro okrajování a dělení ovoce a zeleniny. Čepel i rukojeť jsou vyrobeny z německé oceli prémiové kvality, rukojeť má velkou zarážku na prsty a plastový povrch pro dobré uchopení. Délka čepele: 7 cm.
můžete mít 12.7. - 17.7.
Prémiový nůž s pevnou zoubkovanou čepelí je vhodný pro krájení chleba a dalšího pečiva. Čepel je ostřena na brusném kotouči, ergonomická rukojeť s povrchem z komfortního matového plastu má zarážku pro prsty pro maximálně bezpečné krájení. Délka čepele: 23 cm.
můžete mít 12.7. - 17.7.
Nůž japonského typu se širokou čepelí je vhodný pro přípravu masa, ryb a zeleniny. Čepel i rukojeť jsou vyrobeny z německé oceli prémiové kvality, rukojeť má velkou zarážku na prsty a plastový povrch pro dobré uchopení.
můžete mít 3.7. - 4.7.
Nůž japonského typu se širokou čepelí je vhodný pro přípravu masa, ryb a zeleniny. Čepel i rukojeť jsou vyrobeny z německé oceli prémiové kvality, rukojeť má velkou zarážku na prsty a plastový povrch pro dobré uchopení. Délka čepele: 17 cm.
můžete mít 12.7. - 17.7.
Snídaňový víceúčelový nůž má pilkovité ostří, je tedy ideální pro krájení potravin s kůrkou či slupkou, je vhodný také jako příborový nůž.
můžete mít 3.7. - 4.7.