Cena
Štítek
Stav zboží
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×KategorieNože
Ideální pro roztírání másla a měkkých sýrů.
můžete mít 23.10. - 24.10.
Vroubkované ostří, ideální pro krájení potravin s tenkou slupkou nebo kůrkou. Vhodný též jako ideální nůž na steaky.
můžete mít 23.10. - 24.10.
Všestranný nůž Norr 20 cm s masivní čepelí, navržený pro pohodlné krájení masa a zeleniny. V jeho designu se snoubí tradiční severská kultura a kvalita z udržitelných zdrojů. Čepel je vyrobena z kvalitní německé oceli, rukojeť ze dřeva.
můžete mít DNES
Nůž s rovnou čepelí a ostrou špičkou je ideální pro loupání a krájení menší zeleniny a ovoce. Rozměry: 320 × 22 × 70 mm.
můžete mít 23.10. - 24.10.
Praktický univerzální nůž vhodný pro krájení menších potravin. Rozměry: 320 × 22 × 70 mm.
můžete mít 23.10. - 24.10.
Nůž na chléb a pečivo s délkou čepele 24 cm z nové řady Functional Form+.
můžete mít 29.10. - 31.10.
Prémiový nůž s pevnou zoubkovanou čepelí je vhodný pro krájení chleba a dalšího pečiva. Čepel je ostřena na brusném kotouči, ergonomická rukojeť s povrchem z komfortního matového plastu má zarážku pro …
můžete mít 29.10. - 31.10.
Nůž na chléb s tvrdým ostřím
můžete mít 24.10. - 25.10.
Nůž na chléb s tvrdým ostřím
můžete mít 24.10. - 25.10.
NŮŽ NA MINERÁLNÍ VLNU FISKARS K20
můžete mít 24.10. - 25.10.
Kvalitní nůž na pečivo Fiskars z řady Functional Form s 21 centimetrů dlouhou zoubkovanou čepelí ideální na krájení chleba a jiného pečiva.
můžete mít 29.10. - 31.10.
Nůž se zoubkovanou čepelí, která je ideální pro krájení chleba či pečiva s tvrdou kůrkou. Rozměry: 420 × 26 × 86 mm.
můžete mít 23.10. - 24.10.
Nůž se zoubkovanou čepelí, která je ideální pro krájení chleba či pečiva s tvrdou kůrkou. Čepel nože je ze silné nerezové ocelové planžety.
můžete mít 29.10. - 31.10.
NŮŽ NA RAJATA FISKARS TVRDÁ HRANA
můžete mít 24.10. - 25.10.
Víceúčelový nůž na rajčata Fiskars® Functional Form™
Ideální pro krájení zeleniny a ovoce s kluzkou slupkou
Odolná vroubkovaná čepel z japonské nerezové oceli
.
můžete mít 25.10. - 30.10.
Velký univerzální nůž se silnou čepelí je ideální pro krájení velkých kusů potravin. Vysoce kvalitní čepel je vyrobena z německé oceli, tvrzená pro optimální tvrdost HRC 54. Nůž se velmi pohodlně drží, je perfektně vyvážený a odolný.
můžete mít 23.10. - 24.10.
Okrajovací nůž s rovným ostřím a rovnou špičkou je ideální na okrajování ovoce a zeleniny. Rukojeť je vyrobena z norského javoru – má vysokou odolnost a minimální nasákavost. Lze jej mýt v myčce, pro zachování trvanlivosti je však vhodnější ruční mytí.
můžete mít 23.10. - 24.10.
Nůž Norr 12 cm je ideální pro krájení bylinek, ovoce nebo středně velké zeleniny. V jeho designu se snoubí tradiční severská kultura a kvalita z udržitelných zdrojů. Čepel je vyrobena z kvalitní německé oceli, rukojeť ze dřeva.
můžete mít DNES
Loupací nůž ideální pro krájení ovoce nebo menší zeleniny.
můžete mít 23.10. - 24.10.
Nůž japonského typu Norr 16 cm s masivní čepelí pro snadnou přípravu masa, ryb a zeleniny. V jeho designu se snoubí tradiční severská kultura a kvalita z udržitelných zdrojů. Čepel je vyrobena z kvalitní německé oceli, rukojeť ze dřeva.
můžete mít DNES
Nůž japonského typu se širokou čepelí je vhodný pro přípravu masa, ryb a zeleniny. Tento prémiový nůž má kvalitní ostří z německé oceli s optimální tvrdostí 54 HRC.
můžete mít 23.10. - 24.10.
Univerzální snídaňový nůž je vhodný ke krájení potravin střední velikosti. Tento prémiový nůž má kvalitní ostří z německé oceli s optimální tvrdostí 54 HRC. Pohodlná dřevěná rukojeť je vyrobena z norského javoru – má vysokou odolnost a minimální nasákavost.
můžete mít 23.10. - 24.10.
Okrajovací nůž má rovné ostří a ostrou špičku, je vhodný pro okrajování a dělení ovoce a zeleniny. Čepel i rukojeť jsou vyrobeny z německé oceli prémiové kvality, rukojeť má velkou zarážku na prsty a plastový povrch pro dobré uchopení.
můžete mít 23.10. - 24.10.
Nový, kvalitní okrajovací nůž z nové řady NORR je 7 cm malý lehký nůž s rovnou čepelí a špičkou pro okrajování ovoce.
můžete mít 29.10. - 31.10.