10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny

Chef´s Choice

Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
Chef´s Choice Elektrický Brousek Na Nože 130 Professional Chef´s Choice Elektrický Brousek Na Nože 316 Diamondhone Chef'schoice
Chef´s Choice Elektrický Brousek Na Nože 130 Professional

"Chef Choice CC-130 je profesionální elektrický brousek na nože, který zajistí vždy perfektně nabroušené čepele. S třemi stupni broušení a přesným nastavením úhlu je ideální pro domácnosti i profesionální kuchyně.

můžete mít 30.12. - 31.12.

Chef´s Choice Elektrický Brousek Na Nože 316 Diamondhone Chef'schoice Chef´s Choice Elektrický Brousek Na Nože 316 Diamondhone Chef'schoice
Chef´s Choice Elektrický Brousek Na Nože 316 Diamondhone Chef'schoice

316 Elektrický brousek na nože Diamond Hone® CHEF'SCHOICE Popis výrobku 2-stupňový elektrický brousek na nože : I – Diamantové kotouče; II – Vyhlazovací disky Pro čepele: hladké, zvlněné (stupeň II) Vytváří japonský 15° ostří čepele na evropských nožích Volba šéfkuchaře Značka Chef's Choice vy

můžete mít 30.12. - 31.12.

Chef´s Choice Elektrický Brousek Na Nože 312 Diamond Ultrahone Chef´s Choice Elektrický Brousek Na Nože 316 Diamondhone Chef'schoice
Chef´s Choice Elektrický Brousek Na Nože 312 Diamond Ultrahone

312 Elektrický brousek na nože Diamond UltraHone® CHEF'SCHOICE Popis výrobku 2-fázový: I – Diamantové disky II – Vyhlazovací disky Pro čepele: hladké, zvlněné (stupeň II) Volba šéfkuchaře Značka Chef's Choice vyrábí světově uznávané ruční a elektrické brousky na nože, které díky diamantovým br

můžete mít 30.12. - 31.12.

Chef´s Choice Elektrický Brousek Na Nože 1520 Angle Select Chef´s Choice Elektrický Brousek Na Nože 1520 Angle Select
Chef´s Choice Elektrický Brousek Na Nože 1520 Angle Select

Elektrický brousek na nože 1520 Angle Select

  • 3 etapy: 1. diamantové kotouče na japonské nože, 2. diamantové kotouče pro evropské nože, 3.

Momentálně nedostupné

Značka Chef´s Choice patří mezi světové lídry v oblasti špičkových technologií týkající se broušení nožů.