Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Výrazná a zároveň jemná chuť červené cibule Tropea IGP se ve sladkokyselé úpravě stává dokonalou. Typický, jednoduchý, ale nesmírně chutný recept, který se hodí na chleba, crostini, bruschettu nebo i k masu či sýru.
můžete mít 30.12. - 31.12.
Lilek v oleji Lilky v oleji jsou jednou ze zavařenin, které italské babičky připravovaly v létě jako předkrm či přílohu nebo si je vychutnávaly s krajíčky chleba v chladnějším období. Ideální jako předkrm nebo příloha, vynikající jako obloha do sendvičů, obložených chlebíčků a talířů. Složení: L
můžete mít 30.12. - 31.12.
Pikantní houbová směs Pikantní houbová směs lze definovat jako explozi chutí, protože se připravuje z vybraných místních hub, nakrájených na kousky, ochucených olejem, kořením a chilli papričkami. Jedinečná a neodolatelná houbová směs vhodná na kanapky, crostini, bruschetty. Používá se i j
můžete mít 30.12. - 31.12.
Diavolicchio je nejpálivější odrůda chilli papriček typická pro Itálii. Má průměrnou pálivost kolem 80.000 až 100.000 SHU.
Momentálně nedostupné
Milovníkům odvážných chutí doporučujeme pikantní stroužky česneku konzervované v olivovém oleji, kterému dodávají ostrost kalábrijské chilli papričky. Výborně se hodí jako předkrm a doporučujeme si ho vychutnat na rozpečeném chlebu.
Momentálně nedostupné
Zelené olivy bez pecek, které můžete servírovat na stůl jako přílohu k aperitivu nebo jako občerstvení. Ideální k dochucení kanapek, salátů, těstovin, pizzy, ale také jednoduše na domácí chléb.
Momentálně nedostupné
Pikantní kalábrijské speciality.