Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Podobně jako jídlo „Kuře korma s rýží“ obsahuje libové kuřecí maso, tentokrát ochucené omáčkou z cibule, rajčatového protlaku a špeku. Celozrnná rýže, která obsahuje dostatek sacharidů a vlákniny, doplňuje toto chutné jídlo vhodné na každou vaši cestu.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Dva druhy masa – vepřové a krůtí – s pikantní omáčkou a nutričně bohatým a zároveň lehce stravitelným bulgurem jako přílohou tvoří skvělou kombinaci, která vás dokonale zasytí třeba po náročné túře v horách. Chuť ještě vylepšují kousky klobásy a špeku.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Libové a lehce stravitelné krůtí maso bohaté na bílkoviny dušené na cibulce. I při hmotnosti pouze 200 g (z 300 g syrového masa) je vydatným jídlem na každou cestu. Stačí doplnit přílohu, popřípadě jíst tak jak je. Na cestě se nám skvěle osvědčilo krůtí na cibulce zabalit do wrapu.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Quinoa – merlík chilský – je prastará jihoamerická obilovina bohatá na bílkoviny, minerály, vitamíny a vlákninu. Mimořádné nutriční hodnoty quinoy jsou v tomto jídle ještě doplněny o cizrnu a batáty. Tím bylo vyvinuto opravdu vydatné a zdravé veganské jídlo.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Na kostičky nakrájené výběrové hovězí, marinované v oleji s tymiánem a potom upečené. Zachovává si chuť skutečného steaku. O jídle Je to steak, není to steak? Tak trochu oboje. Jedná se o prvotřídní hovězí z mladých býčků.
můžete mít 25.11. - 26.11.
V balíčku najdete 200 g šťavnatého pečeného vepřového masa. Vysoká energetická hodnota tohoto jídla při nízké váze balení se vám hodí na každé výpravě za dobrodružstvím. O jídle Tak to je opravdu maso! Ručně očištěné a porcované kousky vepřové plece pečené v páře spolu s kmínem.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Čočka s uzeným masem je nejen vydatné, ale také velmi chutné jídlo. Černá čočka „Beluga“ ochucená restovanou zeleninou a šunka s obsahem masa 98 % vám dodá dostatek energie i živin na každé náročné cestě. O jídle Energeticky velmi výživné čočkové ragú doplněné skvělou farmářskou šunkou.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Adventure Menu – Hovězí guláš s bramborem. Jedno z nejoblíbenějších českých jídel si nyní můžete dopřát kdykoli a kdekoli. Kvalitní maso z býků z volných chovů, cibule, bezlepková mouka, sušená červená paprika a nakrájené brambory jsou ingredience použité v tomto klasickém českém guláši.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Oblíbená zvěřina s chutnou omáčkou a bramborovými špalíčky, to vše ještě vylepšené pikantní rybízovou marmeládou a kapkou červeného vína. O jídle Jedinečná chuť jeleního masa ve spojení s omáčkou z kořenové zeleniny s rybízovou marmeládou, červeným vínem a divokým kořením.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Kousky libového kuřecího masa s exotickou omáčkou s příchutí kokosového mléka a koření garam masala – vychutnejte si opravdové indické jídlo i na vaší expedici.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Kuřecí křídla na medu a chilli – aby získala tu nejlepší chuť, byla křidélka přes noc naložena do směsi z medu a chilli a potom dozlatova upečena. Jako přílohu můžete zvolit pečivo, rýži nebo brambory podle vaší chuti. O jídle Pečená kuřecí křidélka v pytlíku?! Tak to už je moc!!!
můžete mít 25.11. - 26.11.
Dušené kuřecí maso doplněná o lahodnou zeleninu – hrášek, kukuřici a karotku – jsou základem tohoto nutričně vyváženého jídla na cesty. Jako příloha jsou přidány dva druhy fazolí. O jídle Šťavnaté kousky Kuřecího stehenního maso dušeného na páře s kukuřicí, hráškem a baby karotkou.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Vydatné jídlo připravené z mletého hovězího a rýže basmati ochucené petrželkou. Společně s oblíbenou rajskou omáčkou tvoří plnohodnotné jídlo na cesty, které chutná dospělým i dětem.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Česká klasika – knedlo-vepřo – na cestu. Vepřová plec na česneku, bílé zelí a bramborové špalíčky. Domácí kuchyně vás teď může doprovázet na kterékoli vaší expedici a večer rozhodně přijde k chuti. O jídle Naše národní jídlo se nám podařilo vměstnat do jednoho sáčku, to musíte vyzkoušet.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Oblíbené typické české jídlo z vepřové kotlety, ochucené klobásou a sterilovanou okurkou. Vařené brambory jsou osvědčenou chutnou přílohou. O jídle Jednoduchý recept založený na prvotřídních ingrediencích si rychle oblíbíte.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Další z hotových jídel Adventure Menu, které ukazuje, že pochutnat si a nasytit se je možné i bez masa. Tofu se směsí zeleniny a rýží, to vše ochucené provensálskými bylinkami, přiláká a uspokojí i nejednoho masožravce. O jídle Vegetariáni slavte a jásejte! Toto rizoto si zamilujete.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Limitovaná edice od Adventure Menu Svatomartinská husa se zelím a knedlíkem v praktickém balení je připravená na Svatomartinské hody na horách, na kole nebo třeba na chatě, když se Vám prostě nechce vařit. 450 g balení obsahuje přes 165 g husího masa a nasytí i ty největší strávníky.
Momentálně nedostupné
Obzvlášť při cestování jsme často nuceni uchýlit se k jednoduššímu a pohodlnějšímu řešení stravování na úkor kvality. Proč bychom ale měli zrovna na cestách jíst méně kvalitně než doma? Proč si výjimečné okamžiky na dovolené, na chatě, nebo v kempu, kde není čas ani možnost vařit, neužít naplno?
Jídlo AdventureMenu je plnohodnotným ručně vařeným jídlem vyrobeným v České republice. Díky speciální celosvětově patentované technologii je toto jídlo připraveno zcela bez konzervantů a chemických přísad. Přesto díky sterilaci zaručuje až tříletou trvanlivost.
Sterilované jídlo si uchovává svou přirozenou chuť, vůni a vzhled společně s nutričními hodnotami a extrémní trvanlivostí. Jídlo je v takzvaném tekutém stavu, není dehydrované, není instantní, je připravené k okamžité konzumaci. Stačí jej ohřát. To je možné mnoha způsoby: v mikrovlnné troubě, v kotlíku, v horké vodě. Unikátní je však možnost tzv. samoohřevu, kdy sáček s jídlem vložíte do speciálního ohřívacího vaku ADM, přidáte pouze vodu a samoohřevnou kapsli. Samoohřevná kapsle je jednorázová a funguje na principu exotermické reakce mezi nehašeným vápnem a vodou. Ta vytvoří teplotu až 100°C a takto horká pára ohřeje jídlo i v extrémních podmínkách za 12 minut.
Jídlo AdventureMenu je 100% přírodní, vyráběno ručně, tradičními postupy z čerstvých surovin od lokálních farmářů a zemědělců bez přidávání barviv a dochucovadel. Vybraná jídla jsou bezlepková, vyráběna z unikátní směsi kukuřičné a rýžové mouky.
AdventureMenu nabízí výběr z patnácti druhů velmi chutných a výživově hodnotných jídel (například hovězí guláš s bramborem, vepřové s knedlíkem a zelím, jelení ragú s bramborovými špalíčky, pikantní kotlík s bulgurem, atd. nově také steak z lososa s čočkovým ragú) včetně jídla pro vegetariány (zeleninové rizoto po provensálsku) a dokonce i pro vegany (tandoori quinoa). Součástí AdventureMenu jsou i samotná masa bez přílohy (krůtí na cibulce, vepřové na kmíně) a vysokokalorické snídaně (Rýžový nákyp se švestkami, žemlovka s jablky a skořicí). Samostatnou kategorii pak tvoří "sušená masa Jerky (hovězí a krůtí).