SALVEA VERSA Dietní potravina Gastrorevit JIP
Popis
Nutričně kompletní intragastrická dieta GastroRevit JIP je určena k enterální nutriční intervenci zejména u hyperkatabolických stavů různého původu, na příklad u popálenin, při projevech malnutrice u závažných preoperačních či postoperačních stavů, při potřebě dodat výživu se zvýšenou energetickou hodnotou a současně mírně hyperproteinovou. Výhodou při urychleném zajištění nutričních a energetických potřeb je i přítomnost MCT tuků. Může být použita jako kompletní plnohodnotná výživa sondová, či jako doplňková výživa podle konkrétních potřeb nemocného.
Upozornění: Používejte na základě doporučení lékaře nebo kvalifikovaného pracovníka v oblasti klinické výživy. Vhodné i pro diabetiky v rámci diety určené lékařem. Výrobek není určen dětem do 3 let. Výrobek obsahuje mléčnou bílkovinu, laktózu, vaječný bílek a soju. Může obsahovat stopy lepku.
Není určeno pro parenterální použití.
V případě jakýchkoli obtíží po užití přípravku přerušte jeho užívání.
Příprava a dávkování: Obsah obalu tj. 100 g se rozmixuje ve 400 ml vlažné vody (cca 37 °C) na homogenní roztok Dieta se podává bezprostředně po přípravě, a to orálně nebo gastrickou sondou.
Nutričně kompletní dieta GASTRO – REVIT JIP se používá jako jediný zdroj výživy (doporučená denní dávka je 5 porcí po 100 g, tj. 500 g) nebo jako doplněk stravy (doporučená denní dávka jsou 3 porce po 100 g tj. 300 g). Podává se 4–5 dnů před zákrokem a několik dnů po něm, celkem 5–7 dnů, maximálně 10 dnů.
Pro děti od 3 let 1–2 porce po100 g tj. 100–200 g za den.
Výrobce: SALVEA ® s.r.o., Hrdlořezská 377/51, 190 00 Praha
Vyrobeno: v ČR
Název potraviny: Gastrorevit JIP
Skladování: minimální trvanlivost do data vyznačeného na dně obalu. Skladujte a uchovávejte v suchu bez přístupu světla při teplotě 5°C-20°C. Uchovávejte mimo dosah dětí.