Poctivý sirup Sirup s příchutí Zahradní Jahoda
Popis
Kdo by se netěšil na jaro a zahradní jahody, které se rozplývají na jazyku? Lahodnou sladkou chuť zahradních jahůdek si můžete nyní dopřát každý den s perlivou nebo neperlivou vodou. Oslaďte si život sirupem bez bílého cukru a konzervantů. Jahodový sirup se rázem stane neodmyslitelnou součástí Vaší kuchyně. Nezvyšuje hladinu krevního cukru.
Co jsou Poctivé sirupy?
Poctivé ovocné sirupy se sladidly přírodního / rostlinného původu. Steviol-glykosidy jsou přirozenou součástí listu Stévie. Naše sirupy jsou vyrobeny na základě Zlatého Slazení a mají tedy stejné vlastnosti, nezvyšují hladinu krevního cukru. Díky tomu glykemický index pouze 25 2).
Poctivé sirupy jsou vyráběny z prémiových surovin, a proto mají skvělou chuť i vůni.
Běžné sirupy dostupné na trhu se ředí v poměru 1:7, naše Poctivé sirupy v poměru 1:19.
Jsou tedy téměř 3× vydatnější.
Bez řepného cukru 1)
Jsou vhodné pro každého, kdo se chce či musí zříci bílého cukru, tedy i pro sportovce, děti, diabetiky, celiaky, těhotné a kojící ženy.
Přidáním do jogurtu nebo skyru (bez „éček“) připravíte lahodnou svačinku pro Vaše děti.
Při dodržení doporučeného poměru míchání Poctivé sirupy splňují přísnou „Pamlskovou vyhlášku“.
Díky jedinečnému výrobnímu procesu sirup neobsahuje žádné konzervanty ani umělá barviva. Stává se tak skvělou příležitostí, jak dopřát uživateli možnost využít sirup jako součást teplých i studených nápojů a čajů, k výrobě cukrovinek a dezertů.
Balení: 485 ml = 650 g
Složení: fruktóza 2) (ovocný cukr), pitná voda, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, přírodní jahodové aroma, sladidlo: steviol-glykosidy, barviva: koncentráty mrkve a černého rybízu.
Výživové údaje na 100 g nápoje při ředění 1 díl sirupu : 19 dílů pitné vody:
Energie 59,5 kJ / 14,2 kcal
Tuky 0,0 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,0 g
Sacharidy 3,5 g
z toho cukry 3,5 g
Bílkoviny 0,0 g
Sůl (výlučně dle přirozeného obsahu Na) < 0,1 g
1) Tento produkt neobsahuje řepný cukr jako všechny ostatní potraviny, které mají stejný charakter a složení.
2) Konzumace potravin obsahujících fruktózu vede k menšímu nárůstu hladiny glukózy v krvi ve srovnání s potravinami obsahujícími sacharózu nebo glukózu.
Dodavatel:
TANNE TRADE GROUP s.r.o.
Fráni Šrámka 2302/15
150 00 Praha 5 – Smíchov