10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 39605451

LaProve Silphium Garum 220ml & Tortilly s nixtamalem 500g & Tripack Arbol,Chipotle,Guajillo 100g

LaProve Silphium Garum 220ml & Tortilly s nixtamalem 500g & Tripack Arbol,Chipotle,Guajillo 100g

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Silphium Garum 220ml & Tortilly s nixtamalem 500g & Tripack Arbol,Chipotle,Guajillo 100g Celý popis
600 Kč
Zboží od: LaProve.com
600 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
Vrácení zdarma přes Zásilkovnu
S novou kartou za

16.7.2024 na výdejním místě
16.7.2024 - 17.7.2024 na vaší adrese

Popis

Silphium Garum Thermopolium. A remake of the old Roman sauce. Sauce based on a mix of selected chili peppers, fennel, allspice, fleur de sel, vinegar. 220 ml

Tortilla Real Mexican Tortillas s Nixtamalem, vegan, bez GMO 500G 

Přirozeně bez glutenu

Bez GMO

Vhodné pro vegany a celiačky

Složky: Složky: 77% kukuřice, voda, sůl a oxid vápníku.

Musí být uloženo na suchém a chladném místě při maximální teplotě. +6 °C nebo hluboké zmrazení. Datum uplynutí platnosti naleznete na zadní straně balení. Po otevírání se uchováváte v chladu při teplotě max. +6 °C a použijte do 3 dnů.

TriPack Chilli Chipotle, Árbol a Chilli Guajillo 100g

CHIPOTLE

Středně pálivé chilli chipotle papričky se vyznačují silnou příjemnou chutí s hlubokými kouřovými tóny. Ty se i přes sladkou vůni promění v zemité pálení, které trvá několik minut. Chipotles jsou pálivější než, řekněme, anaheimské nebo poblano papriky, ale jemnější než cayenne nebo serrano. Jalapeños se sbírají, když jsou ještě zelené. Pro výrobu chipotles se nechají dozrát do pěkné červené barvy. Sbírají se, až když jsou téměř suché. Poté se položí na kovové rošty, na kterých se udí. Výsledkem jsou sušené, tmavě hnědé a kouřové chilli papričky. Tyto papriky lze použít celé, nebo jako vločky či prášek. Někdy se k nim přidávají rajčata, cibule, koření a ocet, aby vznikla omáčka zvaná „adobo“.

GUAJILLO

Chilli guajillo nebo chilli guajillo nebo chilli guaco (španělsky: chile guajillo) je krajinná odrůda chilli papričky druhu Capsicum annuum a je druhým nejčastěji používaným sušeným chilli v mexické kuchyni. Guajillo Chile: Ideální pro přidávání rudých vývarů a polévek nebo přípravu marinád na maso, kuře, ryby a zeleninu. V Mexiku se používá v „pozole“, „caldo tlalpeño“, „pancita“, pokrmu z hovězího bůčku, „mixotes“, „pescado zarandeado“, „enchiladas potosinas“ a dalších.

CHILI DEL ARBOL

Chilli del árbol se vyznačuje pikantní chutí a bohatým aroma, chilli lze vařit nebo používat syrové, krájené atd. Chiles de árbol má vysoký obsah vitamínů C a A a jsou pěstovány od předhispánských dob. Rostlina je vyšší než průměrné chilli a má dlouhé tenké plody dlouhé asi 7 cm. Po zaschnutí získá jasně červenou barvu. Obvykle se používá v suchém stavu, i když někteří gurmáni preferují čerstvé. Tato velmi oblíbená odrůda se často používá do polévek, salátů a omáček nebo k přímé konzumaci. Vysoce chutná odrůda, která se hodí k většině širokého výběru jemných až středně velkých mexických jídel, jako je Chilli Con Carne. Dá se použít i do džemů. Lusky jsou asi 15 cm dlouhé a 4 cm široké. Chilli papričky jsou bohaté na vitamín C a karoten („provitamín A“), obsahují řadu vitamínů skupiny B, vitamín B6 a jsou také velmi bohaté na železo, hořčík a draslík.