La Chinata Paštika Z Iberského Vepřového Masa S Třešněmi S Extra Panenským Olivovým Olejem
Popis
Iberská paštika s třešněmi La Chinata vyrobená s extra panenského olivového oleje je vynikajícím produktem pro přípravu chuťovek prostým namazáním na chléb nebo společně s naším drobným pečivem. Je také vhodná jako ingredience omáček nebo nejrůznějších pokrmů. Jedná se o gurmánskou paštiku s intenzivní a lehce nasládlou chutí díky odstínu, který jí dodávají třešně. Ty jsou ručně vybírány v údolí Valle del Jerte tak, aby byla zaručena jejich čerstvost a kvalita. Výjimečná kombinace, která dodá skvělé doplnění textury a chuti mnoha různým jídlům a konzervovaným pokrmům, zvláště z hovězího a jehněčího masa. Paštiku doporučujeme podávat lehce chlazenou, pokud ji zamýšlíte mazat chléb. V ústech se tak lépe projeví její nuance. Výborně se doplňuje s naším červeným vínem La Chinata. Hmotnost netto: 120 gramů.