La Chinata Paštika z Iberského Vepřového Masa s Uzenou Paprikou s Extra Panenským Olivovým Olejem
Popis
Iberská paštika s paprikou de la Vera La Chinata je velmi chutný jemný krém. Její receptura je v souladu s tradicemi a přípravou, charakteristickou pro pokrmy oblasti Extremadura. Je založena na dvou klíčových ingrediencích: extra panenském olivovém oleji pocházejícím z našich oliv a výběrovém iberském masu. Výraznou chuť zajišťuje paprika de la Vera D.O. (s označením původu), která dodává každému soustu jemnou kouřovou příchuť. Jedná se o vynikající paštiku pro mazání na chléb nebo drobné pečivo, a také jako doplněk k červeným masům, stejně tak pro kombinaci s bramborami a pro přípravu omáček a úpravu zeleniny. Paštiku doporučujeme podávat lehce chlazenou, pokud ji zamýšlíte mazat chléb. V ústech se tak lépe projeví její nuance. Výborně se doplňuje s naším červeným vínem La Chinata. Hmotnost netto: 120 gramů.