La Chinata Paštika Z Iberského Prasete „Secreto Ibérico“ S Extra Panenským Olivovým Olejem
Popis
Paštika z iberského prasete La Chinata je vyrobena s kousky vysoce kvalitního masa pocházejícího z černých iberských prasátek. Jedná se o jeden z nejvýše ceněných druhů vepřového masa z pohledu prestižních kuchařů díky jemné textuře a chuti. Tato paštika se doporučuje jako zákusek jednoduše natřená na chléb, protože má velmi jemnou texturu a chuť, nebo s některým z našich kousků pečiva. Můžete ji také dochutit některým z našich balzamikových krémů La Chinata, například třešňovým, fíkovým nebo lanýžovým, které jí dodají lehce sladký nádech, nebo také některou z bohatého výběru našich marmelád, například hruškovou. Může rovněž posloužit jako vhodný doplněk nebo ozdoba přinášející ozvláštňující tón různým pokrmům, například s grilovaným masem. Paštiku doporučujeme podávat lehce chlazenou, pokud ji zamýšlíte mazat chléb. V ústech se tak lépe projeví její nuance. Výborně se doplňuje s naším červeným vínem La Chinata. Hmotnost netto: 120 gramů.