La Chinata Paštika Z Bramborového Jelita S Extra Panenským Olivovým Olejem
Popis
Paštika z choriza se připravuje z této tradiční uzeniny typické pro oblast Extremadura a je přímo emblémem provincie Cáceres, protože je součástí její historie i geografie díky použití různých surovin a prvků, které dotváří místní kulturu. Patří mezi ně vepřové maso a pastviny, sezónní brambory pěstované v jeho zahradách a paprika de la vera, stejně jako extra panenský olivový olej pocházející z místních oliv. Tato uzenina je stále více oblíbená v gurmánské kuchyni pro svou jedinečnou chuť i pro široké možnosti použití s mnoha různými pokrmy; tuto paštiku doporučujeme jako doplněk ke kroketám nejrůznějšího druhu, bramborovým tortillám, nakládaným pokrmům i omáčkám. Je vhodná také jednoduše namazaná na chléb nebo naše drobné pečivo, s finálním tónem květového medu, podobně jako k našemu výběru karamelizované zeleniny a k našemu mazacímu sýru Torta del Casar, pro přípravu pochoutky pocházející ze 100% z oblasti Extremadura, s doprovodem našeho červeného vína La Chinata. Hmotnost netto: 120 gramů