Značka
Cena
Dostupnost
Zboží od
Odrůda
Vinařská oblast
Typ vína
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×DostupnostSkladem
Bílé víno suché, z vinařské oblasti Rueda, z odrůdy Sauvignon Blanc. Fermentace probíhá v tancích z nerezavějící oceli při kontrolované teplotě. Má janou slámově žlutou barvu, aroma tropického ovoce,
můžete mít 19.7. - 22.7.
Červené víno suché, z vinařské oblasti Rioja, z odrůd Tempranillo, Garnacha a Graciano. Zraje 28 měsíců ve francouzských dubových sudech a následně 36 měsíců v lahvi. Má rubínově červenou barvu s cih
můžete mít 19.7. - 22.7.
Červené víno suché, z vinařské oblasti Rioja, z odrůdy Tempranillo. Zraje 15 měsíců v nových francouzských dubových sudech. Má tmavě rubínově červenou barvu, výrazné aroma s tóny černého rybízu, s do
můžete mít 19.7. - 22.7.
Červené víno suché, z vinařské oblasti Casitilla y León (Ribera del Duero), z odrůd Tempranillo a Syrah. Zraje 16 měsíců ve francouzských a amerických dubových sudech. Má intenzivní třešňově červenou
můžete mít 19.7. - 22.7.
Jemné víno s dobrou strukturou, elegantní. Minerálnost a kyselost si pohrávají s voňavou ovocnou chutí Vermentina. Víno je svěží a kořenité ve vůni, typické pro strmé svahy Versilie. Víno se snadno pi
můžete mít 19.7. - 22.7.
Červené víno z odrůd Lagrein. Intenzivní a tmavě rubínová barva. Chuť doplňuje příjemná vůně zralého a černého ovoce s elegantními tóny malin. Toto víno se dobře hodí k tmavému masu a zvěřině. Ideál
můžete mít 19.7. - 22.7.
Bílé víno suché, z vinařské oblasti Rías Baixas, z odrůdy Albarino. Po dlouhém macerování hrozny fermentují při velmi nízké teplotě, aby se zachoval aromatický potenciál odrůdy. Pak je víno pečlivě l
můžete mít 19.7. - 22.7.
Bílé víno suché, z vinařské oblasti Rías Baixas, z odrůdy Albarino. Po dlouhém macerování hrozny fermentují při velmi nízké teplotě, aby se zachoval aromatický potenciál odrůdy. Pak je víno pečlivě l
můžete mít 19.7. - 22.7.
Bílé víno suché, z vinařské oblasti Rías Baixas, z odrůdy Albarino. Po dlouhém macerování hrozny fermentují při velmi nízké teplotě, aby se zachoval aromatický potenciál odrůdy. Pak je víno pečlivě l
můžete mít 23.7. - 24.7.
Bílé víno suché, z vinařské oblasti Jumilla, z odrůdy Chardonnay. Zraje 1 měsíc ve francouzských dubových sudech. Má jasnou a čistou zlatavě žlutou barvu, aroma jablek, ananasu, citrusového ovoce, van
můžete mít 19.7. - 22.7.
Červené víno suché, z vinařské oblasti Jumilla, z odrůd Monastrell, Cabernet Sauvignon a Syrah. Zraje 6 měsíců ve francouzských a amerických dubových sudech. Má intenzivní granátově červenou barvu, v
můžete mít 19.7. - 22.7.
Hrozny tohoto jemného červeného vína Poggio Landi pocházejí z vinic v nejprestižnějších a nejrůznějších zónách Montalcina v nadmořské výšce 175 až 500 metrů nad mořem. Vyznačuje se hlubokou a zářivě č
můžete mít 19.7. - 22.7.