Příprava sladkého pečiva znamená nejen pečení, ale i zdobení. Koneckonců dorty, koláče nebo cupcakes by měly lákat svým vzhledem. K této činnosti budeme určitě potřebovat jednorázové cukrářské sáčky. Cukrářský sáček je nejpohodlnější a nejsnadnější způsob, jak ozdobit naše pečivo. Sada obsahuje 100 ks cukrářských sáčků o délce 40 cm. Jsou zabaleny v praktické krabici. Sáčky lze použít ve spojení se speciálními hroty a špičkami. Jejich umístění je velmi jednoduché, stačí odříznout roh sáčku a na jeho místo nasadit konec vámi zvoleného dekoračního vzoru. Špičatý cukrářský návlek lze použít i v mikrovlnné troubě, například k rozpouštění čokolády. Nyní vaše pečivo získá úplně jiný, atraktivnější vzhled.
Nechali jsme pro vás otestovat foodblogerem:
Pokud patříte mezi ty, kteří rádi pečou a celkově rádi připravují různé dobroty a to i ze studené kuchyně, tak určitě se vám budou hodit tyto jednorázové cukrářské sáčky. Jsou odpovídající velikosti pro běžné používání, jsou pevné a netrhají se. Ustřižením růžku, vložením zdobící špičky a naplněním je sáček připraven k použití. V některých případech není třeba ani špičku používat, jen sáček naplnit a ustřihnout růžek.
Jistě se osvědčí při zdobení dortů a dezertů krémem a nebo šlehačkou. Taktéž se budou hodit při přípravě různých jiných moučníků. Třeba při výrobě věnečků nebo větrníků, kdy sáček použijeme jak na odpalované těsto, kdy vytvoříme na plechu požadované tvary, tak pak další sáček i na plnění krémem. Taktéž najde uplatnění při plnění důlkových koláčů nádivkou nebo pokud na těstě potřebujeme vytvořit mřížku např. z tvarohu atp. Lehce pomocí tohoto sáčku se špičkou naplníme krémem zákusky a cukroví, např. laskonky.
Sáčky se dají použít i ve studené kuchyni, jistě se osvědčí při přípravě jednohubek a zdobení různých výrobků slanými pomazánkami a krémy.
Sáčky průběžně používám delší dobu, používají se velice dobře a jsem s nimi velmi spokojená, hlavně pro jejich pevnost..
M.F.