Semo Mizuna 1,6g - série Asie
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Lahůdková japonská zelenina.
Celý popis
60 Kč
Zboží od:
TvFit.cz
60 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
13.1.2025
na výdejním místě
Výdejní místa
15.1.2025 -
16.1.2025
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
Brassica rapa ssp. japonica / Mizuna
Popis:
Lahůdková japonská zelenina. Mizuna tvoří mnoho výhonků velmi jemné chuti vhodných do salátů nebo použitelných jako špenát. V kuchyni se využívají buď jednotlivé listy, které se odlamováním oddělují od růžice, nebo se sklízí celé růžice najednou. Listy i mladá květenství se v kuchyni využívají jako čerstvý syrový salát nebo jako přílohy k pokrmům. Listy jsou hodnotné především pro vysoký obsah vitaminu C, draslíku a vápníku. Nízký obsah cukrů předurčuje tuto zeleninu jako vítané zpestření pokrmů pro diabetickou i redukční dietu.
HTS: 1,5 – 2 g
Odrůda: MIZUNA
Asijská zelenina: MIZUNA, MIZUNA (Brassica rapa ssp. japonica/Mizuna)
Popis:
Lahůdková japonská zelenina. Mizuna tvoří mnoho výhonků velmi jemné chuti vhodných do salátů nebo použitelných jako špenát. V kuchyni se využívají buď jednotlivé listy, které se odlamováním oddělují od růžice, nebo se sklízí celé růžice najednou. Listy i mladá květenství se v kuchyni využívají jako čerstvý syrový salát nebo jako přílohy k pokrmům. Listy jsou hodnotné především pro vysoký obsah vitaminu C, draslíku a vápníku. Nízký obsah cukrů předurčuje tuto zeleninu jako vítané zpestření pokrmů pro diabetickou i redukční dietu.
spon: 60 × 40 cm
HTS 75 – 80 g
AČOKČA – kolekce KURIOZITY-„Okurko-paprika „ Rostlinu lze pěstovat všude tam, kde se daří melounům, okurkám a tykvím. Jde o liánu, která potřebuje pro svůj růst dostatečně vysokou oporu a hodně místa, bohatě se větví. Dorůstá až 8 metrů výšky. Doporučujeme zaštipovat při 2 m výšky pro podpoření většího výnosu. Plody obsahují pro lidské zdraví důležité hořčiny a dále beta karoten, vitaminy C, B1 a B2. Konzumace malých čerstvých plodů napomáhá metabolismu cukrů a zlepšuje psychickou pohodu. Mladé plody se dají jíst i se semeny, zatímco ze starších plodů je už musíte odstranit. Ačokču je možné plnit mletým masem, sýrem, dusit, zapékat, přidávat do salátů a polévek. Ideální je sterilovaná ve sladkokyselém nálevu.