Společenské hry na MALL.cz aneb Kdo si hraje, nezlobí a nestárne…

Praha, 18. leden 2010

Kdo by si z dětství nepamatoval napínavé zápasy v Člověče, nezlob se, Domino a Kloboučku hop nebo si nehrál na koňského handlíře a realitního makléře v Dostizích a sázkách nebo „kapitalistických“ Monopolech?

Stolní deskové hry patří k nejoblíbenějším hračkám dětí i dospělých a v internetové nákupní galerii MALL.cz jich seženete celou řadu.

Dostihy a sázky

Zažijte na vlastní kůži napjatou atmosféru koňských dostihů a nahlédněte do prostředí stájí, závodišť a dusotu koňských kopyt. Získejte všechny koně z jedné stáje, přihlaste je na dostih a držte pěsti, ať vám vyhrají pořádný balík herních bankovek. Pozor, ať na své cestě nevstoupíte na Distanc, který vás dočasně vyřadí ze hry, nebo ať neprohos-podaříte celý svůj statek až k bankrotu.

Kultovní stolní společenská hra s původními pravidly a originální výbavou v nové výtvarné podobě je určena pro 2 až 6 hráčů ve věku přibližně od 10 let. Zabaví celou rodinu a spolehlivě ukrátí dlouhé zimní večery.

Hodnocení zákaznice MALL.cz: „Opravdu velmi dobrá hra, hraji ji od dětství - už minimálně 15 let a stále mě baví. Koupila jsem si proto tuto novou verzi hry z důvodu opotřebovanosti staré. Je tam lépe řešená krabička na peníze a kartičky a výtvarné zpracování je hezčí.”

Cena: 519 Kč

Monopoly City

Monopoly patří mezi nejznámější a nejoblíbenější deskové hry na světě. Vznikly v USA ve třicátých letech minulého století, kdy světem otřásala hospodářská krize. Každý hráč se ocitne v kůži realitního makléře a snaží se strategickými obchody zbohatnout, zvítězit nad konkurenty a rozumně investovat peníze. Jako v reálném světě, když se zrovna nedaří, může hráč navázat obchodní partnerství s ostatními herci nebo využít hypotéky.

Hra Monopoly City vychází ze stejných pravidel, ale vylepšuje je o novou grafiku a pár dalších detailů, díky nimž je hraní ještě zábavnější. Staňte se nejlepším stavitelem a sledujte, jak vám vysněné město roste před očima. Stavte obytné domy, školy, mrakodrapy nebo stadióny. Hra je určena pro 2–6 hráčů ve věku od 8 let.

Hodnocení zákazníka MALL.cz: „Super zábavná hra, která nabízí plno možností.”

Cena: 999 Kč

Trivial Pursuit

Jsou vašimi nejoblíbenějšími pořady televizní kvízy a soutěže, kde se odpovídá na otázky? Pak je hra Trivial Pursuit pro vás tím pravým. Herní pravidla a první sérii otázek vymysleli v 70. letech minulého století dva kanadští novináři, kteří poztráceli některé hrací kostičky s písmenky ze Scrabble a rozhodli se, že si raději vymyslí vlastí hru. Trivial Pursuit si získala oblibu po celém světě a dočkala se i své televizní verze.

Cílem kvízové stolní hry je zodpovědět co nejdříve na otázky z různých tematických kategorií a posbírat tak klínky všech barev jako první. Otázky jsou rozděleny pro děti a starší hráče, takže všichni členové rodiny mají šanci předvést své znalosti. Hra obsahuje 2 400 otázek a odpovědí a je určena pro 2 až 36 hráčů.

Hodnocení zákaznice MALL.cz: „Jedna z nejlepších her, jakou jsem si kdy koupila. Člověk při této hře zjistí, jak málo toho ví. Vřele doporučuji...”

Cena: 869 Kč