Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Směs osiv určená pro zelené hnojení.
můžete mít 14.3. - 18.3.
Osiva určená k zelenému hnojení umožní zvýšit obsah humusu v půdě, zlepší fyzikální vlastnosti půdy, zvýší mikrobiologické aktivity včetně fytosanitárního účinku, zajistí odplevelení půdy a zlepší její …
můžete mít 11.3. - 12.3.
Osiva určená k zelenému hnojení umožní zvýšit obsah humusu v půdě, zlepší fyzikální vlastnosti půdy, zvýší mikrobiologické aktivity včetně fytosanitárního účinku, zajistí odplevelení půdy a zlepší její …
můžete mít 14.3. - 18.3.
Osiva určená k zelenému hnojení umožní zvýšit obsah humusu v půdě, zlepší fyzikální vlastnosti půdy, zvýší mikrobiologické aktivity včetně fytosanitárního účinku, zajistí odplevelení půdy a zlepší její …
můžete mít 11.3. - 12.3.
Poléhavá letnička se zářivými květy, které se otevírají pouze za plného slunce.
můžete mít 14.3. - 18.3.
Stimulax I (prášek) je určen pro kvalitní zakořenění a urychlenou tvorbu kořenové soustavy bylinných i dřevnatých řízků. Řízky pro zakořeňování připravíme tak, že cca 2 – 3 cm odlistíme a tuto část smočíme …
můžete mít 11.3. - 12.3.
Stimulax II (tekutina) je určen pro kvalitní zakořenění a urychlenou tvorbu kořenové soustavy bylinných i dřevnatých řízků. Řízky pro zakořeňování připravíme tak, že spodní část připraveného řízku cca …
můžete mít 11.3. - 12.3.
Stimulax III (ge) je určen pro kvalitní zakořenění a urychlenou tvorbu kořenové soustavy bylinných i dřevnatých řízků. Řízky pro zakořeňování připravíme tak, že spodní část řízku cca 2 – 3 cm zbavíme …
můžete mít 11.3. - 12.3.
Přírodní stimulátor růstu borůvek ve formě spreje k přímému použití.
můžete mít 14.3. - 18.3.
Přírodní stimulátor růstu jahod ve formě spreje k přímému použití.
můžete mít 14.3. - 18.3.
Přírodní stimulátor růstu bylinek ve formě spreje k přímému použití.
můžete mít 14.3. - 18.3.
Přírodní stimulátor růstu rajčat ve formě spreje k přímému použití.
můžete mít 14.3. - 18.3.