Reflex Nutrition Reflex 3D Protein 1800 g vanilla
Popis
3D PROTEINNástupce Peptide Fusion je zde a svého legendárního předchůdce dokonce překonává!3D Protein od Reflex Nutrition je světově první a jediný protein s postupným účinkem, který obsahuje nativní syrovátkový protein, micelární kasein a izolát vaječné bílkoviny v poměru 45:45:10. Vznikl tak doslova úplně nový typ vysoce kvalitního vícesložkového proteinu nabízejícího výjimečné výživové parametry a 77 % obsah bílkoviny u všech příchutí – žádný jiný vícesložkový protein s tímto složením nic takového nabídnout nemůže.
Hlavní benefity produktu:
Obsah tří unikátních zdrojů proteinu: nativní syrovátkové bílkoviny, micelárního kaseinu a izolátu vaječné bílkoviny v ideálním poměru 45:45:10
Tři různé fáze trávení: pomalá, střední a rychlá
77 % obsah bílkoviny u všech příchutí
Obsah tří typů přátelských probiotik
Nativní syrovátkový protein a kasein z mléka od krav z evropských chovů živených výhradně travou = maximální možná účinnost a čistota
45 % Nativní syrovátkový proteinRychle uvolňovaný protein, který je bezprostředně tráven a do těla se tak téměř okamžitě dostávají potřebné živiny. Pochází z mléka z evropských chovů živených výhradně travou a díky nativní technologii jde o nejčistší a nejvíce přírodní formu syrovátkového proteinu, která existuje. Je ve své přirozené, přírodou vytvořené a nedotknuté podobě z čerstvého mléka.U nativní technologie je největším uměním extrakce čistých syrovátkových molekul přímo z čerstvého mléka bez poškození proteinu. Výhodou je také jedna pasterizace – běžně se pasterizuje dvakrát, kvůli čemuž dochází k denaturizaci proteinových molekul. Celý proces zpracování navíc probíhá při pouhých deseti stupních celsia.Výroba proteinu Native Whey je bezesporu jedním z nejdražších a časově nejnáročnějších způsobů zpracování, speciálně, když musí probíhat v souladu se
striktní normou ISO9001. Proto si na něj může technologicky troufnout jen pár mlékáren na světě a právě proto jde o formu, která je u proteinu tak vzácná, a která přináší výsledky, jaké by u běžného proteinu získaného ze syrovátky nebyly vůbec možné.Native Whey obsahuje více aminokyselin s rozvětveným řetězcem, až o 16 % více L-Leucinu, více esenciálních aminokyselin a skoro o 40 % více cystinu než běžný syrovátkový protein.45 % Micelární kaseinMicelární kasein je v těle tráven pomalu, díky čemuž zajišťuje postupný a stálý přísun aminokyselin do krevního oběhu. Stejně jako nativní syrovátkový protein i kasein pochází z evropských chovů – firma Reflex Nutrition nedováží mléčné nebo syrovátkové produkty z USA, neboť je tam hojně rozšířené používání růstových hormonů a antibiotik. Při výrobě je rovněž použita ultra jemná filtrace a nízké teploty pro zachycení každé
proteinové molekuly, která se v čerstvém mléce vyskytuje, v její přirozené a neporušené podobě, zatímco se vyfiltruje nepotřebný tuk a cukry. Výsledkem je čistý, nedenaturovaný, nativní micelární kasein špičkové kvality.10% Izolát vaječné bílkovinyVaječné bílky jsou vedle syrovátkového proteinu se svojí výživovou hodnotou 100 a středně rychlou dobou trávení druhou surovinou na špici oblíbenosti příznivců kulturistiky a fitness po desetiletí. Izolát vaječné bílkoviny už se v proteinech kvůli vysoké ceně jako hlavní složka nepoužívá, zároveň ale jeho kvality překoná jen máloco, a proto je obsažen i v 3D Proteinu.Patented LAB2PRO® Friendly Bacteria3D Protein kromě trojfázové formule obsahuje přátelské bakterie druhů Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum a Lactobacillus rhamnosus patentované značky LAB2PRO®. Bakterie jsou vypěstované pomocí speciální technologie, díky níž získávají
ochranu, která zajišťuje, že se do zažívacího traktu dostanou nepoškozené.Doporučené dávkování:
rozmíchejte 35 g (přibližně 3 zarovnané 25 ml odměrky*) s 350 ml v shakeru nebo mixéru pro dosažení jemné konzistence
pro silnější, krémovější nebo intenzivnější chuť, rozmíchejte s menším množstvím vody nebo mléka
konzumujte 2–3 dávky denně
*odměrka během transportu může posunout ke dnu
Tabulka nutričních hodnot:
100 g
čokoláda
vanilka
Energetická hodnota
1460 kJ / 344 kcal
1475 kJ / 347 kcal
Tuky
1,0 g
0,6 g
- z toho nasycené mastné kyseliny
0,6 g
0,4 g
Sacharidy
5,5 g
6,5 g
- z toho cukry
2,0 g
2,5 g
Bílkoviny
77 g
78 g
Vláknina
2,5 g
2,0 g
Sůl
0,85 g
0,95 g
Bifidobacterium bifidum
600 mil. KTJ
600 mil. KTJ
Lactobacillus acidophilus
600 mil. KTJ
600 mil. KTJ
Lactobacillus rhamnosus
600 mil. KTJ
600 mil. KTJ
35 g
čokoláda
vanilka
Energetická hodnota
511 kJ / 120 kcal
516 kJ / 122 kcal
Tuky
< 0,5 g
< 0,5 g
- z toho nasycené mastné kyseliny
0,2 g
0,1 g
Sacharidy
1,9 g
2,3 g
- z toho cukry
0,7 g
0,9 g
Bílkoviny
27 g
27 g
Vláknina
0,9 g
0,7 g
Sůl
0,3 g
0,33 g
Bifidobacterium bifidum
210 mil. KTJ
210 mil. KTJ
Lactobacillus acidophilus
210 mil. KTJ
210 mil. KTJ
Lactobacillus rhamnosus
210 mil. KTJ
210 mil. KTJ
*1 dávka odpovídá 35 g. Balení obsahuje 51 dávek.KTJ – Kolonie tvořících jednotek v době výrobyBalení: 1,8 kg
Složení:
Čokoláda: 3D proteinová směs (94 %) (45 % micelární kasein, 45 % nativní syrovátkový protein), proteinový isolát (vaječný bílek) (10 %), kakaový prášek, aroma, zahušťovadlo celulózová guma, sladidla (sukralóza, steviol-glykosidy), LAB2PRO® probiotické kultury (Bifidobacterium Bifidum, Lactobacillus Rhamnosus, Lactobacillus Acidophilus), protispékavá látka oxid křemičitý.
Vanilka: 3D proteinová směs (95 %) (45 % micelární kasein, 45 % nativní syrovátkový protein), proteinový isolát (vaječný bílek) (10 %), aroma, zahušťovadlo celulózová guma, sladidla (sukralóza, steviol-glykosidy), barvivo karoteny, LAB2PRO® probiotické kultury (Bifidobacterium Bifidum, Lactobacillus Rhamnosus, Lactobacillus Acidophilus), protispékavá látka oxid křemičitý.
Upozornění:
Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje pestrou stravu. Skladujte v chladu a suchu. Po otevření a použití vždy pevně zašroubujte víčko. Zkonzumujte do 3 měsíců od otevření. Může obsahovat stopy korýšů, ryb a lepku.
Obohacená potravina, se sladidly.