10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 5253065

MyoTec Fermented L-Arginine 300g

MyoTec Fermented L-Arginine 300g

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Volná forma L-argininu získaná fermentační technologií. Celý popis
549 Kč
Zboží od: Goldfitness
549 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
Poslední 3 kusy
S novou kartou za

20.11.2024 na výdejním místě
20.11.2024 - 21.11.2024 na vaší adrese

Popis

Volná forma L-argininu získaná fermentační technologií. Výhoda tohoto způsobu výroby spočívá v biologické využitelnosti výsledného produktu. Arginin je pro své účinky používán nejen v před-tréninkových doplňcích. (Vlastnosti čistého L-argininu a L-AAKG se mírně líší.)   Produkt je vhodný pro všechny jedince orientované na:   - zvýšení sexuální energie - posílení svalové pumpy - přírůstek svalové hmoty

 

 

MyoTec Advantage Line   Pokud je vaším prvořadým cílem kvalita, čistota a výběr jen takových surovin, které jsou prověřené a funkční, je nová řada MyoTec Advantage Line určena právě pro vás. Cílem produktů Advantage Line NENÍ nabízet úplně vše, co je na trhu dostupné, navíc s jednostranným zaměřením na co nejnižší cenu, tak jak je to obvyklé u tzv. mass-marketingových značek, ale právě naopak. Cílem je nabízet pouze smysluplné, kvalitní a funkční suroviny, a to i na úkor vyšší ceny. Kvalita a principy celého projektu jsou garantovány čistě privátní a 100% nezávislou značkou MyoTec.

 

Upozornění: Není určeno pro děti, mladistvé, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v chladu, suchu, chraňte před přímým slunečním zářením. Obal těsně uzavírejte. Splňuje parametry kategorie vegan.

 

Potravina určená pro zvláštní výživu, vhodná pro sportovce. 

Dávkování: Rozpusťte dávku 5 g (tři zarovnané čajové lžičky) ve vodě nebo džusu. Konzumujte 30 minut před zahájením tréninku.

Balení: 300g

Složení: L-arginin prášek (původ fermentace).