Browin Vinné kvasnice Enovini BAYA 7g
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Browin Vinné kvasnice Enovini BAYA 7g
Celý popis
Popis
Vzácné prémiové kvasinky – ideální pro bílá a růžová vína.
Jsou zvláště doporučovány pro vína z angreštů, hrušek, meruněk, jahod, obilovin, hlohu, jablek, divoké růže, bílých hroznů, rebarbory, rozinek.
Enovini® BAYA nebo oceněné „bayanusy", jsou speciálně vybraný kmen kvasinek, který vám umožní získat víno s intenzivní ovocnou vůní, bohatou chutí a vynikající čistotou. Enovini® BAYA poskytuje rychlé, účinné a stabilní kvašení ve velmi širokém teplotním rozmezí a dokonce i v obtížných podmínkách. Jsou ideální pro opětovné kvašení – nastavení, když víno přestane růst před dosažením předpokládaných vlastností.
Hlavní rysy:
– aktivní suché droždí – snadné použití
– balení 7 g pro 10–35 l vína
– teplota kvašení: 8–32°C
– alkohol: až 18%
– další možnosti – s využitím médií: s vitaminem B1 a Kombi Vita
Používání:
Obsah sáčku smíchejte ve 100 ml převařené a ochlazené vody na 30°C a ponechejte jej 20 minut při pokojové teplotě. Po uplynutí této doby se roztok nalije do fermentační nádoby nebo do demižonu s vínem.
Složení: Saccharomyces bayanus wine kvasnice, emulgátor: sorbitol monostearát.
Jsou zvláště doporučovány pro vína z angreštů, hrušek, meruněk, jahod, obilovin, hlohu, jablek, divoké růže, bílých hroznů, rebarbory, rozinek.
Enovini® BAYA nebo oceněné „bayanusy", jsou speciálně vybraný kmen kvasinek, který vám umožní získat víno s intenzivní ovocnou vůní, bohatou chutí a vynikající čistotou. Enovini® BAYA poskytuje rychlé, účinné a stabilní kvašení ve velmi širokém teplotním rozmezí a dokonce i v obtížných podmínkách. Jsou ideální pro opětovné kvašení – nastavení, když víno přestane růst před dosažením předpokládaných vlastností.
Hlavní rysy:
– aktivní suché droždí – snadné použití
– balení 7 g pro 10–35 l vína
– teplota kvašení: 8–32°C
– alkohol: až 18%
– další možnosti – s využitím médií: s vitaminem B1 a Kombi Vita
Používání:
Obsah sáčku smíchejte ve 100 ml převařené a ochlazené vody na 30°C a ponechejte jej 20 minut při pokojové teplotě. Po uplynutí této doby se roztok nalije do fermentační nádoby nebo do demižonu s vínem.
Složení: Saccharomyces bayanus wine kvasnice, emulgátor: sorbitol monostearát.