Browin Kvasinky Turbo Grappa 120g 14-18%
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Browin Kvasinky Turbo Grappa 120g 14–18%
Celý popis
Popis
Grappa je italský alkoholický nápoj vyrobený z kvašených výlisků a jader- odpadu z výroby vína.
TURBO Vinné kvasnice Grappa jsou perfektní směsí kvasinek, živin a vitamínů pro rychlé kvašení. Doporučeno pro kvašení ovocných výlisků (jablko, hrozny, rybíz, hrušky a další). Umožní vám získat až 14–18% alkoholu za 7–10 dní. Získáte zvýšenou ovocnou vůni hotového nápoje.
Hlavní rysy:
• Hmotnost 120 g
• Při nastavení 25 l
• Pro 5 kg cukru
• Alkohol: 14–18%
• Pro nastavení ovoce
Používání:
Připravte nastavení z ovocných výlisků a vody v poměru 1:1 nebo 1:1,5 v závislosti na druhu použitého ovoce. Před zahájením kvašení nalijte obsah sáčku do přibližně 300 ml vody při teplotě nepřesahující 30 °C, důkladně promíchejte a po 30 minutách nalijte do nastavení.
Přidejte cukr v celkovém množství 4 – 5 kg / 25 l v jednotlivých porcích:
– 1/2 v první den fermentace
– 1/4 po 3 dnech
– zbytek v 5. den procesu. Fermentujte při 20–29 °C po dobu 7–10 dnů, dokud se CO2 nezastaví, poté vypusťte kapalinu ze supernatantu a podrobte dalšímu zpracování, pokuste se uchovat ovocné tóny.
Složení: droždí, minerální médium, vitamín B1.
TURBO Vinné kvasnice Grappa jsou perfektní směsí kvasinek, živin a vitamínů pro rychlé kvašení. Doporučeno pro kvašení ovocných výlisků (jablko, hrozny, rybíz, hrušky a další). Umožní vám získat až 14–18% alkoholu za 7–10 dní. Získáte zvýšenou ovocnou vůni hotového nápoje.
Hlavní rysy:
• Hmotnost 120 g
• Při nastavení 25 l
• Pro 5 kg cukru
• Alkohol: 14–18%
• Pro nastavení ovoce
Používání:
Připravte nastavení z ovocných výlisků a vody v poměru 1:1 nebo 1:1,5 v závislosti na druhu použitého ovoce. Před zahájením kvašení nalijte obsah sáčku do přibližně 300 ml vody při teplotě nepřesahující 30 °C, důkladně promíchejte a po 30 minutách nalijte do nastavení.
Přidejte cukr v celkovém množství 4 – 5 kg / 25 l v jednotlivých porcích:
– 1/2 v první den fermentace
– 1/4 po 3 dnech
– zbytek v 5. den procesu. Fermentujte při 20–29 °C po dobu 7–10 dnů, dokud se CO2 nezastaví, poté vypusťte kapalinu ze supernatantu a podrobte dalšímu zpracování, pokuste se uchovat ovocné tóny.
Složení: droždí, minerální médium, vitamín B1.