10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 42380061

GRIZLY Velvet Belgická bílá 500 g

GRIZLY Velvet Belgická bílá 500 g

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
GRIZLY Belgická bílá čokoláda Velvet 500 g Administrativní zařazení: Čokoládové pecičky Složení: Cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma Min. Celý popis
Ušetříte 33 Kč 191 Kč
158 Kč
Zboží od: nakliceno.cz
Ušetříte 33 Kč 191 Kč
158 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
S novou kartou za

12.8.2024 na výdejním místě
12.8.2024 - 14.8.2024 na vaší adrese

Popis

GRIZLY Belgická bílá čokoláda Velvet 500 g

  • Administrativní zařazení: Čokoládové pecičky
  • Složení: Cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma
  • Min. %: kakaa: 33,1 % (kakaové máslo); mléka: 21,9 % (6,3 % mléčný tuk a 16,6 % sušené odtučněné mléko); tuku: 40,9 % (34,6 % kakové máslo a 6,3 % mléčný tuk)
  • Může obsahovat stopy lepku a suchých skořápkových plodů – lískových ořechů a mandlí.
  • Země původu: Zejména západoafrické kakaové boby, většinou odrůda Forastero
  • Výrobce: Callebaut
  • Trvanlivost: 12 měsíců od data výroby
  • Skladování: Skladujte v čistém a suchém prostředí v teplotách 12 – 20 °C
  • Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)

Nejsametovější a nejsmetanovější bílá čokoláda této řady pouze s náznakem sladkosti. Tato vzácná bílá čokoláda se nikdy nepřejí, ale přinese měkké potěšení chuti čerstvého mléka s lehkými náznaky sladkosti. V ústech zanechává bohatý a smetanový pocit, aniž by tento pocit ztěžkl.

Velvet je ideální pro jakékoliv párování, můžete vyzkoušet: nezvyklé koření, jako např. řecký šafrán, nebo třeba překvapující ovoce. Jemně měkký charakter této bílé čokolády nechá rozeznít všechny příchuti.

Použití: Velvet se vyznačuje standardní tekutostí a funguje v široké řadě použití: tvarové odlévání, polévání, dochucování, potahování atd., pokaždé dosáhnete dokonalých konečných výsledků.