10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 39745682

Orion Orion konvička na mléko, ocelová konvička na napěnění mléka, 580 ml, 8903

Orion Orion konvička na mléko, ocelová konvička na napěnění mléka, 580 ml, 8903

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Ocelová konvička, kterou lze použít jako konvici na mléko podávání teplého mléka do kávy a pro napěnění mléka v espresso strojích vybavených parní tryskou. Celý popis
637 Kč
Zboží od: Takemore_net
637 Kč
Doprava zdarma
Jiní prodejci
S novou kartou za

11.11.2024 - 13.11.2024 na vaší adrese

Popis

Ocelová konvička, kterou lze použít jako konvici na mléko podávání teplého mléka do kávy a pro napěnění mléka v espresso strojích vybavených parní tryskou. Jak víme, nejlepší je napěňovat mléko v kovové konvici s vhodnou hubičkou, aby bylo mléko dobré konzistence a dalo se pěkně a úhledně nalít do kávy. Džbán má výlevku určenou pro latte art, ideální pro napěnění mléka a přípravu cappuccina.

Materiál: nerezová ocel< /p>

Rozměry: průměr 9 cm, výška 11 cm

< strong> Kapacita: 580 ml

Podrobnosti:

- Konvička na mléko pro podávání a napěňování mléka

- Má rukojeť a hubici pro snadnější nalévání.

- Praktická odměrka uvnitř každých 50 ml.

- Originální výrobek české značky Orion.

< span data-mce->Jak dokonale napěnit mléko?

  1. Nalijte studené mléko do džbánu. Nezapomeňte ho použít příliš mnoho – napěněné mléko zdvojnásobí svůj objem, takže musí mít pro sebe nějaký prostor.
  2. Džbán s mlékem mírně nakloňte a vložte ji do trysky I – měla by být těsně pod hladinou mléka.
  3. Zapněte zařízení a krouživými pohyby napěňte mléko se džbánem. Tryska by měla být vždy těsně pod hladinou.
  4. Když se mléko napění a zvětší se jeho objem, posuneme trysku trochu hlouběji, abychom zahřáli spodní vrstva mléka .
  5. Ideální teplota je kolem 65°C – 70°C. Při této teplotě se laktóza obsažená v mléce rozpustí, což mu dodává sladkou chuť. Vyšší teplota způsobí, že se protein srazí a nestihnete ho napěnit. Baristé někdy používají speciální teploměry vložené do džbánů. Pravděpodobně žádný nemáte, takže přestaňte zahřívat, až bude konvička nepříjemně horká.
  6. Nakonec na konvici zaklepejte, aby se bublinky mléka usadily trochu. Připraveno! Do espressa můžete přidat mléko a připravit cappuccino, latte nebo jinou kávu.