10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 5252508

Weider Classic Pack Protein Bar 35 g - tmavá čokoláda

Weider Classic Pack Protein Bar 35 g - tmavá čokoláda

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Sacharidovo-proteinová tyčinka s čokoládou. Tyčinka je vhodná pro aktivní sportovce, osoby provozující silové sporty nebo fyzicky pracující jedince. Celý popis
39 Kč
Zboží od: Goldfitness
39 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
S novou kartou za

25.11.2024 na výdejním místě
25.11.2024 - 26.11.2024 na vaší adrese

Popis

Classic Pack 27% PROTEIN BAR je sacharidovo-proteinová tyčinka s čokoládou. Tyčinka je vhodná pro aktivní sportovce, osoby provozující silové sporty nebo fyzicky pracující jedince. Hodí se jako dezert ke svačině, případně jako nárazová pomoc ve chvílích hladu nebo nedostatku energie.

 

Potravina určená pro zvláštní výživu, vhodná pro sportovce.

Dávkování: na svačinu, před, nebo po tréninku.

Balení: 35 g

Tabulka nutričních hodnot – tmavá čokoláda

Nutriční hodnoty: 100g 35g

Energetické hodnoty 1699kJ / 403kcal 595kJ / 142141kcal

Bílkoviny 27g 9,5

Sacharidy 47g 16g

Tuky 11,7g 4,1g

Složení: glukózový sirup, mléčná bílkovina, tmavá čokoláda (kakaový hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sojový lecitin, čokoládová příchuť), fruktózový sirup, rostlinný tuk, kolagenní hydrolyzát, zvlhčovalo: glycerol, banánový prášek, banánová a čokoládová příchuť, sůl.
Výrobek může obsahovat stopy vajec, lepku, jedlých ořechů, ořechových jader, arašídů.

 

Tabulka nutričních hodnot – bílá čokoláda

Nutriční hodnoty: 100g 35g

Energetické hodnoty 1701kJ / 595kcal 404kJ / 141kcal

Bílkoviny 27g 9,5

Sacharidy 49g 17g

Tuky 11,3g 4g

Složení: glukózový sirup, mléčná bílkovina, bílá čokoláda (cukr, sušené polotučné mléko, kakaové máslo, emulgátor: sojový lecitin, čokoládová příchuť), fruktózový sirup, rostlinný tuk, kolagenní hydrolyzát, zvlhčovalo: glycerol, banánový prášek, banánová a čokoládová příchuť, sůl.
Výrobek může obsahovat stopy vajec, lepku, jedlých ořechů, ořechových jader, arašídů.