Amylon Rýžový puding s jablkami a skořicí BIO 40 g
Popis
Neskutečně lahodný BIO rýžový puding se skořicí a jablkem je lehce stravitelná pochoutka ke snídani, ke svačině nebo slouží v kuchyni jako přísada do dezertů, krémů či dortů.
Puding je vyroben z kvalitního Bio rýžového škrobu, který je alternativou klasického škrobu z pšenice a je vhodný pro lidi s alergií na lepek nebo pro ty, kteří preferují bezlepkovou stravu.
Sušená jablka dávají tomuto pudingu příjemnou sladkost i příjemnou texturu, zatímco skořice přidává pikantní a teplý charakter.
Tento puding je velmi snadno připravitelný a lze připravit i s náhražkami mléka, jako je ovesný či sójový nápoj.
Zvolíte-li naši BIO rýžovou řadu, získáte inspirativní chuť hladící po duši, lehkou stravitelnost a autentickou vůni bez přikrášlování i suroviny přírodního původu z BIO surovin.
Je bez umělých sladidel a přidaného cukru, takže je vhodný i pro diabetiky, nepoužijí-li během přípravy cukr. Puding neobsahuje palmový olej.
Příprava
- Z odměřeného ½ l mléka odlijeme 350 ml do varné nádoby.
- Přidáme 1 lžíci cukru (cca 20 g) a zahříváme k varu.
- Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku.
- Dobře rozmíchanou směs nalijeme do vroucího mléka a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty.
- Nalijeme do misek a necháme vychladnout.
Hotový puding je určen k rychlé spotřebě.
Složení: Bio rýžový škrob 89 %, bio jablko sušené 8 %, bio skořice mletá 3 %.
Balení: 40 g
CZ-BIO-002
Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Výživové údaje ve 100 g výrobku | |
---|---|
Energetická hodnota | 351 kcal |
Tuky | 0,50 g |
z toho nasycené | 0,10 g |
Sacharidy | 85,00 g |
z toho cukry | 1,70 g |
Vláknina | g |
Bílkoviny | 0,80 g |
Sůl | 0,00 g |