Fellow Kolega Prismo
Popis
Espresso! Přestože infuze připravené pomocí kávovaru Prismo nenahradí lepkavé dvojité espresso připravené v profesionálním kávovaru, výsledky jsou velmi uspokojivé – poměr ceny, snadného použití a výsledků je bezkonkurenční! Káva připravená pomocí kávovaru Prismo se vyznačuje vysokým tělem (je hustá) a značnou intenzitou – je kondenzovanější než typická káva z Aeropressu. Chutí připomíná kávu z kávovaru nebo domácího espressa. Po zředění malým množstvím vody z ní lze připravit i opravdu dobré americano! Konstrukce Přístroj se skládá ze závitu a kovového sítka s otvory o průměru 70 mikronů. Na výstupu je umístěn speciální ventil, který zabraňuje úniku nápoje. Jak vařit? 1. Zahřejte Aeropress s nasazenou tryskou horkou vodou. 2. Namelte 20 gramů kávy jako na espresso (jemně). 3. Vložte do kávovaru kávu, kterou chcete připravit. Vylijte vodu z Aeropressu, nasypte kávu a přilijte 50–60 mililitrů vody o teplotě 96 °C. 4. Intenzivně míchejte po dobu 10 sekund. 5. Po jedné minutě nasaďte píst a natlačte přímo do šálku! *Přístroj Prismo není kompatibilní s modelem AeroPress Go.