10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 25951027

Browin Grilovací a udírenské lupínky 100% švestka 450g

Browin Grilovací a udírenské lupínky 100% švestka 450g

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Špalky na grilování a uzení Browin jsou speciálně štípané ovocné dřevo, které se skvěle hodí k uzení a grilování. Díky stejnoměrnosti štěpky je snadné udržovat při spalování konstantní teplotu. Kouř ze spálených dřevěných třísek proniká do jídla a dodává mu správnou vůni a zlatohnědou barvu.. Celý popis
Produkt je momentálně nedostupný.
91 Kč
Zboží od: DomoDomo
91 Kč
S novou kartou za

Popis

Štěpky na grilování a uzení 450 g

Špalky na grilování a uzení Browin jsou speciálně štípané ovocné dřevo, které se skvěle hodí k uzení a grilování. Díky stejnoměrnosti štěpky je snadné udržovat při spalování konstantní teplotu. Kouř ze spálených třísek proniká do jídla a dodává mu správnou vůni a zlatohnědou barvu.

Dřevěné štěpky jsou ideální pro uzení ryb, drůbeže a červeného masa. Díky své velikosti jsou vhodné pro velké i malé kuřáky. Jsou 100% přírodní – pocházejí z ekologických lokalit a neobsahují konzervační a impregnační látky.

Parametry:

  • Značka: Browin
  • Určení: k uzení a grilování potravin
  • Aroma: švestka
  • Hmotnost: 450 g
  • 100% přírodní
Návod k použití:

Gril:

Okolo žhavého dřevěného uhlí položte dvoucentimetrovou vrstvu dřevěných třísek – neumisťujte je přímo na ohniště, protože by okamžitě shořely. Ihned po položení pokrmu na rošt gril přikryjte víkem.

Doba grilování – 10 až 30 minut (v závislosti na velikosti a druhu připravovaného masa).

Choulostivé maso, jako je kuřecí, nepotřebuje mnoho času. Hotové budou asi za hodinu až dvě (podle velikosti). Naproti tomu vepřové nebo hovězí maso potřebuje více času.

Uzení se snáze vyudí.

Uzení usnadníte namočením štěpků do vody nebo jiné tekutiny (např. piva) a jejich následným umístěním v blízkosti ohniště, nejlépe do generátoru kouře (aby se rychle nespálily).

Kouření:

V závislosti na typu udírny, kterou máte, umístěte štěpky na tác speciálně k tomuto účelu určený nebo kolem ohniště – neumisťujte je přímo na zdroj tepla, protože by okamžitě shořely.