Nupreme Ostropestřecový plod 200g
Popis
Proč užívat ostropestřec mariánský?
- Detoxikuje jaterní tkáň a podporuje její obnovu
- Stimuluje funkci jaterního metabolismu a normální činnost srdce
- Udržuje normální hladinu cukru a cholesterolu v krvi
- Chrání přirozenou obranyschopnost organismu
- Vyznačuje se antioxidačními vlastnostmi
- Přispívá k normálnímu trávení
- Podporuje zdraví kůže
Účinná látka SILYMARIN
Jednou z nejdůležitějších látek, obsažených v semenech ostropestřce mariánského je Silymarin. Tato vysoce účinná látka působí příznivě při detoxikaci a regeneraci jaterní tkáně a podporuje také správnou funkci celé trávicí soustavy. Naším největším pevným orgánem jsou játra, která plní více než 500 různých funkcí. Proto je velký problém, když nefungují správně. Výhodou však je, že oproti jiným orgánům mají játra schopnost regenerace. A právě tu můžeme výrazně podpořit užíváním ostropestřce mariánského s obsahem Silymarinu.
Jak užívat ostropestřec?
Ostropestřec lze užívat mnoha způsoby v různých formách. Ne všechny jsou ale stejně účinné. Pokud vám jde primárně o detoxikaci a podporu jaterního metabolismu, jsou nejlepší semena, která obsahují nejvíce aktivních látek. Ostropestřec NUPREME ve formě drceného granulovaného plodu je vhodný pro dlouhodobé užívání, ale i pro detoxikační kúru.
Minimální doba užívání ostropestřce by měla být 3 týdny pro projevení prvních účinků. Detoxikační kúra je však ideální v délce 11–12 týdnů. Užívat doporučujeme 1× denně 7 g (cca jedna zarovnaná polévková lžíce). Dávku lze také rozdělit do dvou dílčích dávek za den.
Ostropestřec lze konzumovat samostatně a zapíjet vodou, ale můžete si jej jednoduše přimíchat do jogurtu, müsli nebo dokonce do těsta pro přípravu pečiva a dalších jídel teplé kuchyně. Pro nejlepší a trvalé účinky je ideální ho užívat dlouhodobě po celý rok nebo jen jako krátkodobou detoxikační kúru v délce od 3 do 12 týdnů.
Záruka dobrého původu i zpracování
Drcený granulovaný plod ostropestřce mariánského nám dodává tradiční český výrobce a zároveň pěstitel s více než 20letou historií, který dokonce šlechtí vlastní odrůdy. Celý proces pěstování, zpracování i skladování podléhá přísným kontrolám, certifikacím a prokazatelnosti původu.