Orion Orion konvička na mléko, ocelová konvička na napěnění mléka, 150 ml, 48742
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Konvička na mléko s rukojetí z nerezové oceli. Má praktickou výlevku, která vám umožní odměřit správné množství smetany nebo mléka. Hodí se k jakémukoli nádobí. UŽITEČNÉ – Konvička na mléko se hodí k podávání nebo ohřívání mléko nebo smetana do kávy.
Celý popis
398 Kč
Zboží od:
Takemore_net
398 Kč
Doprava zdarma
6.12.2024 -
10.12.2024
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
Konvička na mléko s rukojetí z nerezové oceli. Má praktickou výlevku, která vám umožní odměřit správné množství smetany nebo mléka. Hodí se k jakémukoli nádobí.
- UŽITEČNÉ – Konvička na mléko se hodí k podávání nebo ohřívání mléko nebo smetana do kávy. Konvička na mléko má rozměry 9 × 6 × 6 cm a objem 150 ml.
- SOLID – Vyrobeno z nejkvalitnější stříbrné barvy nerezová ocel. Konvička na mléko je pevná a odolná.
- POHODLNÉ OBSLUHA – Má praktickou hubici a pohodlnou rukojeť, která usnadňuje přenášení a nalévání.< /span></ li>
- PRAKTICKÉ - Konvička na mléko je vhodná pro šlehání mléka, což umožňuje vytvořit mléčnou pěnu pro kávy s mlékem, jako je cappuccino nebo latte.< /span>
- DEKORATIVNÍ – Mléko bude krásnou dekorací stolu i kuchyně. Hodí se k jakémukoli nádobí.
Konvička na mléko vyrobená výhradně z nerezové oceli. Umožní vám odměřit správné množství mléka nebo smetany pro vaši oblíbenou kávu. Mimořádně užitečné pro podávání, ale také pro napěnění mléka. Na stole vypadá krásně. Perfektně se hodí k ostatnímu nádobí. Originální výrobek české značky Orion. Vyrobeno v souladu s evropskými normami.
Jak dokonale napěnit mléko?
- Nalijte studené mléko do džbánu. Nezapomeňte ho použít příliš mnoho – napěněné mléko zdvojnásobí svůj objem, takže musí mít pro sebe nějaký prostor.
- Džbán s mlékem mírně nakloňte a vložte ji do trysky I – měla by být těsně pod hladinou mléka.
- Zapněte zařízení a krouživými pohyby napěňte mléko se džbánem. Tryska by měla být vždy těsně pod hladinou.
- Když se mléko napění a zvětší se jeho objem, posuneme trysku trochu hlouběji, abychom zahřáli spodní vrstva mléka .
- Ideální teplota je kolem 65°C – 70°C. Při této teplotě se laktóza obsažená v mléce rozpustí, což mu dodává sladkou chuť. Vyšší teplota způsobí, že se protein srazí a nestihnete ho napěnit. Baristé někdy používají speciální teploměry vložené do džbánů. Pravděpodobně žádný nemáte, takže přestaňte zahřívat, až bude konvička nepříjemně horká.
- Nakonec na konvici zaklepejte, aby se bublinky mléka usadily trochu. Připraveno! Do espressa můžete přidat mléko a připravit cappuccino, latte nebo jinou kávu.