10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 25270152

Berlingerhaus Konvice na espresso 3 šálky Carbon PRO Line BH-7214

Berlingerhaus Konvice na espresso 3 šálky Carbon PRO Line BH-7214

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
  • Tradiční moka konvička vyrobená z potravinářského hliníku vhodná pro přípravu 3 šálků kávy
  • oblíbená příprava espressa originální italskou metodou vysokého tlaku vodní páry
  • velmi rychlá a jednoduchá obsluha plastová rukojeť má nespornou výhodu, že při použití nepálí
  • vhodná na plynový, ele
Celý popis
272 Kč
Zboží od: EFI Global Store
272 Kč
S novou kartou za

23.7.2024 na vaší adrese

Popis

  • Tradiční moka konvička vyrobená z potravinářského hliníku vhodná pro přípravu 3 šálků kávy
  • oblíbená příprava espressa originální italskou metodou vysokého tlaku vodní páry
  • velmi rychlá a jednoduchá obsluha



plastová rukojeť má nespornou výhodu, že při použití nepálí

  • vhodná na plynový, elektrický sporák i sklokeramickou desku
  • ideální využití také na cestách, např. na plynovém vařiči
  • použité materiály jsou zdravotně nezávadné a neobsahují škodlivé látky
  • oblíbený designový a především funkční doplněk do kuchyně

  • objem: 3 šálky
  • šedá barva
  • kolekce Carbon PRO Collection
  • značka: BerlingerHaus


Konvice na espresso typu moka je přístroj na domácí vaření kávy za použití vysokého tlaku vodní páry. Původ má v Itálii, první vznikla již v roce 1933. Jedná se o, dnes už po celém světě, velmi oblíbený způsob přípravy kávy. Tradičním materiálem pro výrobu vždy byl a je hliník, protože výborně vede teplo, sehnat se dají také nerezové. Obsluhovat moka konvičku je velmi snadné a rychlé, každý se to bez problému naučí během prvního vaření.
Do spodní nádobky se nalije voda. Trychtýř (umístěný uprostřed), jehož dno je vybaveno jemným sítkem, se naplní středně mletou kávou.
Našroubuje se horní nádoba konvice, která je na její spodní straně také opatřena sítkem, ale ještě jemnějším.
Vaří se na mírném ohni. Po pár minutách se ve spodní nádobě začne vytvářet pára, která vytlačí vařící vodu přes trychtýř s mletou kávou do horní části konvice, kde se nám již hromadí hotová káva. Tu pak můžeme rovnou servírovat do šálku. Její chuť bude intenzivní, výrazná, s nezapomenutelným aroma.