10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 25441110

Bulgaricus Kurz na výrobu domácích sýrů, jogurtů, tvarohu a mléčných výrobků

Bulgaricus Kurz na výrobu domácích sýrů, jogurtů, tvarohu a mléčných výrobků

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Tento kurz je určený pro milovníky originálních mléčných produktů. Absolventi kurzu budou schopni si vyrábět tyto produkty sami doma a rozlišovat kvalitu při nákupu různých sýrů a jogurtů. Celý popis
3 450 Kč
Zboží od: Bulgaricus-eshop
3 450 Kč
S novou kartou za

13.11.2024 - 14.11.2024 na vaší adrese

Popis

Tento kurz je určený pro milovníky originálních mléčných produktů. Absolventi kurzu budou schopni si vyrábět tyto produkty sami doma a rozlišovat kvalitu při nákupu různých sýrů a jogurtů. 

Při výrobě jogurtů a sýrů vysvětlíme proč je důležité dodržovat správné technologické postupy. Dozvíte se historii a původ jogurtu a pokrmů z něj vyrobených.

Co se na kurzu během 5 hodin naučíte?

Naučíte se profesionálně vyrobit kvalitní mléčné produkty.

  • Originální bulharský jogurt, 3 další druhy jogurtů a kefír za cenu mléka + 1czk
  • Balkánský sýr a čerstvý sýr
  • Receptury dalších druhů sýrů
  • S předem připravených surovin si vyrobíme, tarator, caziky, pomazánky, dresinky a sladké dezerty…, vše co si připravíte, tak si také sníte.
  • Domů si odnesete sýr a jogurt, který si na kurzu vyrobíme.

Obsah kurzu:

  • Historie o mléce a mléčných výrobcích
  • Základní principy výroby sýrů
  • Výroba balkánského sýra, jogurtů,tvarohu a mléčných výrobků
  • Správný výběr a použití startovacích kultur, sýření, krájení, solení, lisování
  • Ochutnávka výrobků z našich kultur

Termíny kurzu:​​​

  • 14.01.2023
  • 28.01.2023
  • 11.02.2023
  • 25.02.2023
  • 11.03.2023
  • 25.03.2023
  • 08.04.2023
  • 22.04.2023
  • 13.05.2023
  • 27.05.2023
  • 10.06.2023
  • 24.06.2023

Sobotní kurzy – čas konání: 09 - 14h

Páteční kurzy – čas konání: 12 - 17 h

Místo konání:

Veletržní 3,

170 00 Praha 7 Holešovice.