For Fun & Home Vaječné Tagliatelle s černým lanýžem - 250g
Popis
Antico Pastificio Umbro „těstoviny vyráběné jako v minulosti“. Řemeslná výrobna těstovin. Neustálé zdokonalování nejlepší italské tradice. Vzácná a neopakovatelná tajemství a techniky se zrodily u výrobců těstovin na přelomu století.
Téměř třicet let vyrábí společnost Antico Pastificio Umbro těstoviny podle starobylé tradice umbrijských výrobců, přičemž využívá znalostí prestižních manufaktur na výrobu těstovin, které v Umbrii působí od 50./60. let.
Díky technologiím zpracování a použití pečlivě vybraných surovin dodá výrobkům tradiční hodnoty a do vaječných těstovin se s ohledem na přírodu používají pouze vejce od slepic z volného chovu.
Veškerá činnost společnosti byla vždy organizována ve snaze o maximální kvalitu jak chuti, tak i bezpečnosti výrobků, přičemž společnost získala a dlouhodobě si udržuje nejvyšší úroveň certifikací BRC a IFS.
Těstoviny jsou vyráběny ručně z vybraných 100% italských zrn, taženy bronzem a sušeny při nízké teplotě, měkká hnízda s lehce hustým těstem dávají chuťovým buňkám pocit domácích těstovin od babičky, stejně jako se to dělalo na začátku století díky moudrosti Mastri Pastai.
Tradičně zpracované těstoviny jsou skutečnou potravinou dle pravé italské tradice.
Těstoviny jsou ochuceny pečlivě vybranými ingrediencemi, a pouhým přidáním extra panenského olivového oleje nebo másla z nich udělají plnohodnotný pokrm.
Budete mít závan čerstvého vína na vašem stole díky autentickým barvám.
Vaječné Tagliatelle s černým lanýžem
Vaječné Tagliatelle s černým lanýžem se rodí ze spojení opojné chutě černého lanýže s nejlepší krupicí z tvrdé pšenice a vejci.
Rafinovanými a velmi chutný pokrm.
Vaječné Tagliatelle s černým lanýžem představují dokonalost jak pro kvalitu surovin, tak pro vzácnost surovin jakými jsou černé lanýže.
Mají dokonalou konzistenci a lahodnou porovitost, které jim umožňují podávat je v kombinaci se lžičkou másla a parmazanem nebo s různými omáčkami.
Pro milovníky silnějších chutí doporučujeme přidat plátky černého lanýže, které dodají tomuto vynikajícímu pokrmu ještě více intenzivnější chuť.
Příprava v kuchyni
Vařte Vaječné Tagliatelle s černým lanýžem ve více osolené vodě, sceďte je al dente, prohřejte je na pánvi s několika lžičkami másla a posypte parmazanem.
Chcete-li dále docílit intenzivnější chuť lanýžů, přidejte letní lanýžové plátky, výsledek tak bude jedinečný.
Díky pórovitosti těstovin je to perfektní kombinace s nejchutnějšími omáčkami.
Servírování
Vaječné Tagliatelle s černým lanýžem lze uvařit během několika minut a díky vysoké kvalitě surovin jsou ideální pro zvláštní příležitosti a vylepší jakékoliv menu.
Bonus
- Vaječné Tagliatelle s černým lanýžem jsou cenným pokrmem, ale zároveň jednoduché a rychlé na přípravu.
- Díky své omamné chuti jsou nutností býti ve spíži každého gurmána, nejen milovníka italské kuchyně.
Složení: Krupice z tvrdé pšenice, vejce (23 %), černý letní lanýž (Tuber aestivum vitt.) 1 %, aroma, sůl.
Doba vaření: 7/8 minuty