Specio Garam masala bez soli 50g
Popis
Pro objednání kartónku zadejte 15 ks GARAM MASALA BEZ SOLI Garam masala je ostrá, až pikantní směs koření, která je nejvíce využívána v jižní Asii, především tedy v Indii a Pákistánu. Každý region Indie i Pákistánu má svou vlastní recepturu, jelikož si tradiční hospodyně garam masalu připravují samy doma na základě rodinných receptů. Garam masala patří k nejznámějšímu indickému koření vůbec. V kuchyni ji můžete využít pro ochucení masitých i vegetariánských jídel. Vhodná je zejména při přípravě mletých mas, jehněčího, kuřat a ryb, ale hodí se i k dochucení polévek, luštěnin, rýžových a jogurtových pokrmů orientální kuchyně. K nejznámějším indickým pokrmům, ve kterém garam masala nemůže chybět je bezpochyby pilaf nebo birjuni. Všechny naše kořenící směsi vyrábíme na základě vlastních originálních receptur. Navíc koření balíme do uzavíratelných obalů, tudíž si po otevření uchovává déle všechny své vlastnosti, jako je chuť, vůně a barva. A pokud nevíte, co byste si mohli z daného koření připravit, nechte se inspirovat našimi recepty. Složení: Směs koření (koriandr, cibule, pepř, skořice, hřebíček, muškátový ořech, chilli, římský kmín, zázvor). NEOBSAHUJE sůl ani glutamát sodný. Skladování: teplota 25 °C, vlhkost: 60 %, v originálních uzavřených obalech Hmotnost: 50 g Výrobce: IDC-FOOD, s.r.o., U Mlýna 285, Jaroměř 551 02 Vyrobeno: Česká republika