Specio Aztécký poklad 750g - dóza
Popis
AZTÉCKÝ POKLAD Objevte tajemství chutí starých Aztéků s naší ostrou kořenící směsí Aztécký poklad. Tato unikátní kombinace pikantní chuti je ideální pro ty, kteří hledají koření s nádechem mexické kuchyně. Skvěle se hodí na mexické pokrmy, salsy, omáčky a pikantní marinády na maso nebo zeleninu. Kořenící směs Aztécký poklad dodá vašim pokrmům nezaměnitelnou pálivou chuť. Skvěle se hodí do kuchyně každého, kdo si chce dopřát mexický styl z pohodlí domova. Dolaďte s ní pokrmy jako je tacos, burritos, quesadillas a mexické polévky, k nejtypičtějším patří pikantní rajčatová či fazolová polévka. RECEPT: PIKANTNÍ KUŘECÍ TACOS500 g kuřecích prsou, nakrájených na menší kousky2 lžíce koření Aztécký poklad2 lžíce olivového olejeŠťáva z jedné limetkyTortilly na servírováníNakrájená cibule, rajčata, avokádo, a koriandr na ozdobuSůl dle chuti V míse smíchejte nakrájené kuřecí maso s olivovým olejem, limetkovou šťávou, kořením Aztécký poklad a solí. Nechte marinovat alespoň 30 minut. Na rozpálené pánvi opékejte maso asi 8–10 minut, dokud není zlatavé a dobře propečené. Maso servírujte v tortillách, přidejte nakrájenou cibuli, rajčata, avokádo a čerstvý koriandr. Přidejte kapku limetkové šťávy a vychutnejte si autentickou chuť Střední Ameriky. Všechny naše kořenící směsi vyrábíme na základě vlastních originálních receptur. Navíc koření balíme do uzavíratelných obalů, tudíž si po otevření uchovává déle všechny své vlastnosti, jako je chuť, vůně a barva. Nevíte, co byste si mohli z daného koření připravit? Nechte se inspirovat našimi recepty v magazínu. Složení: Směs koření (chilli, cibule, hořčičné semínko, koriandr, česnek, kurkuma, pepř, celer), sůl (33 %), glutamát sodný, cukr. Výživové hodnoty: ve 100 gEnergetická hodnota 221 kcal / 925 kJTuky 1,5 g Z toho nasycené 0,55 gSacharidy 54 gZ toho cukry 13 g Bílkoviny 2 gSůl 33 g Skladování: teplota 25 °C, vlhkost: 60 %, v originálních uzavřených obalech Hmotnost: 750 gVýrobce: IDC-FOOD, s.r.o., U Mlýna 285, Jaroměř 551 02 Vyrobeno: Česká republika