SnackAir Sirup na ledovou tříšť Jablko 500 ml
Popis
Originál sirup s příchutí Jablka a ovocným podílem přímo určený pro přípravu té nejbarevnější a nejchutnější ledové tříště a chlazených nápojů.
Složení: cukr, voda, glukózo-fruktózový sirup, jablečný koncentrát 1,8 % (přináší 11,3 % ovoce), regulátor kyselosti: kyselina citronová; aroma, barviva: měďnaté komplexy chlorofylů a chlorofylinů, lutein.
Průměrné výživové údaje ve 100ml sirupu: energie 1445kJ / 345kcal; tuky <0,5g, z toho nasycené mastné kyseliny <0,1g; sacharidy 85g; z toho cukry 85g; bílkoviny <0,5g; , vláknina ˂ 0,5; sůl 0,01g
Příprava ledové tříště: doporučený poměr ředění 1 (sirup) : 5 (voda)
Výtěžnost: 3 – 3,5 litrů ledové tříště
Příprava chlazeného nápoje: doporučený poměr ředění 1 (sirup) : 10 (voda)
Výtěžnost: 5,5 litrů chlazeného nápoje
Doporučení: roztok připravený dle návodu lze uchovávat při teplotách od 4°C do 8°C max. 12 hod., poté lze roztok opět zamrazit a spotřebovat během 10 hod. Neředěný sirup spotřebujte do 14 dnů po otevření.
Příprava:
Výroba bez výrobníku:
Sirup smícháme s 3 l vody, řádně promícháme (možno ručním mixerem), hotovou směs necháme 15 min. odstát. Poté můžeme nalít do pohárku / kelímku a dáme na noc do mrazničky.
Výroba domácí ledové tříště ve větším výrobníku:
Dejte nádobu do lednice na 4–6 hodin, aby komory uvnitř nádoby zmrzly. Poté nalijete směs (sirup, směs na ledovou tříšť smíchanou s vodou.) dle libosti do nádoby. Mačkejte kelímek a sledujte, jak se váš oblíbený nápoj mění v lahodnou ledovou tříšť.
Výroba domácí ledové tříště v menším výrobníku:
Dejte výrobník do přes noc do mrazničky, aby se namrazil. Poté nalijete směs (sirup, směs na ledovou tříšť smíchanou s vodou.) dle libosti do nádoby. Pořádně zamíchejte a pak si vychutnejte lahodnou ledovou tříšť.
Skladování: suchý sklad do 25°C (chraňte před přímým sluncem)