Sacchi Tartufi Pesto Genovese s drahocenným bílým lanýžem, 180 g
Popis
Pesto Genovese s drahocenným bílým lanýžem lze kombinovat mnoha pokrmy.
Díky své delikátní chuti je tento produkt vysoce ceněn spotřebiteli a milovníky tradičního italského Pesta.
Příprava v kuchyni
- Těstoviny, rýže a polenta
- Může být také smíchán s rybími nebo masovými pokrmy
- Do salátu
- Na rozpečenou bagetu
Použití
Doporučujeme použít 40–45 g pesta na osobu, lze použit za studena nebo ho před servírováním zahřát.
Do jídla přidávat až před koncem vaření a spolu s pokrmem mírně prohřát na pánvi.
Bonus
- Specialitou Pesto al Tartufo je ta, která je vysoce ceněna spotřebiteli, zejména těmi, kteří usilují o velmi kvalitní produkt
- Je ideální pro zapamatování si italské chutě. Pesto je jedním z nejznámějších italských produktů na světě
- Tento produkt je vhodný pro ty, kteří ocení jemné a harmonické chutě. Je ideální i pro ty, kteří neznají chuť lanýžů
- Velmi snadné použití, produkt je připraven ihned k použití
Složení
Olivový olej, bazalka janovská DOP 25%, kešu ořechy, extra panenský olivový olej, sůl, piniové oříšky, bílý lanýž drahocenný (Tuber Magnatum Pico) 0,1 %, aroma.
Neobsahuje barviva ani konzervační látky.
Výrobce: Sacchi Tartufi Srl – Via Amedeo Avogadro, 19/b, 61032 Fano (PU) – Itálie
Země původu: Itálie
Skladování: neotevřené produkty lze uchovávat mimo lednici na chladném suchém místě, po otevření produktu uchovávat v lednici a spotřebovat do 7/10 dní
Alergeny: Skořápkové plody: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota 2482 Kj / 602 Kcal
Tuky 60.0 g
z toho nasycené mastné kyseliny 9.0 g
Sacharidy 8.3 g
z toho cukry 3.0 g
Bílkoviny 5.8 g
Sůl 3.3 g