10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 37508387

Plantation Kampotský pepř bílý, mlýnek 70g, La Plantation

Plantation Kampotský pepř bílý, mlýnek 70g, La Plantation

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Kampotský bílý pepřRegion Kampot v Kambodži je jedním z mála míst, kde můžete získat pravý bílý pepř. Existují totiž napodobeniny bílého kampotského pepře. Ty ale nepocházejí z plně zralých zrnek, tak jako ten náš. Celý popis
Sleva 28 % 490 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní před poskytnutím slevy.
350 Kč
Zboží od: Highlife.cz
Sleva 28 % 490 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní před poskytnutím slevy.
350 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
S novou kartou za

21.11.2024 na výdejním místě
21.11.2024 - 22.11.2024 na vaší adrese

Popis

Kampotský bílý pepř

Region Kampot v Kambodži je jedním z mála míst, kde můžete získat pravý bílý pepř. Existují totiž napodobeniny bílého kampotského pepře. Ty ale nepocházejí z plně zralých zrnek, tak jako ten náš. Jsou vyráběny z nezralého zeleného pepře a tím ztrácí na své kvalitě.

Jak se pravý bílý pepř vyrábí a jak jej poznat?

Právě díky veškerému úsilí poctivé ruční práce s použitím výhradně zralých červených zrníček pepře, je pravý bílý pepř skutečně unikátním produktem světové kvality. Zrníčka červeného pepře jsou přes noc namočena do pitné vody. Díky tomu se kolem semínka pepře nasákne zralá měkká slupka, kterou následující den lze oloupat. Semínko pepře bez slupky je hlavní podstatou pravého bílého pepře. Zrníčka bílého pepře jsou poté nekolikrát myta a sušena na slunci. Kuličky jsou již na první pohled větší, stejnoměrné, povětšinou pruhované a chuť je hladká a sametová.

Pravý bílý pepř ve Vaší kuchyni

Jeho unikátní krémová barva se sametově jemnou chutí a aroma s tóny mentolu svádí jak skvělé kuchaře tak amatéry. Kombinace čerstvých bylin, eukalyptu, citrusu a rozmarýnu se stanou tím pravým spojením pro vaše chuťové buňky. Pravý bílý pepř můžete využít na celou řadu pokrmů. Nejvíce se však hodí na světlé omáčky, ryby a vývary, na zeleninu nebo třeba k sýrům, kde jejich chuť zvýrazní ale zároveň nepřebije svou vlastní.