10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 43327806

Oleificio Russo Extra panenský olivový olej ze sopečných oliv Zammara, 1 L

Oleificio Russo Extra panenský olivový olej ze sopečných oliv Zammara, 1 L

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Objevte skutečnou výjimečnost sicilského olivového oleje ze sopečné oblasti vyrobeného společností Oleificio Russo, která je zárukou kvality a tradice. Celý popis
Sleva 5 % 674 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní před poskytnutím slevy.
637 Kč
0,64 Kč/ml
Zboží od: Lanýž Shop
Sleva 5 % 674 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní před poskytnutím slevy.
637 Kč
0,64 Kč/ml
S novou kartou za

Popis

Extra panenský olivový olej ze sopečných oliv Zammara

Objevte skutečnou výjimečnost sicilského olivového oleje ze sopečné oblasti vyrobeného společností Oleificio Russo, která je zárukou kvality a tradice. Extra panenský olivový olej Zammara je druh olivového oleje vyráběný na Sicílii v Itálii. Vyrábí se z oliv Nocellara Etnea, odrůdy oliv pocházející z východní Sicílie na úpatí sopky Etna.

Tento druh olivového oleje má na pohled smaragdově zelenou barvu s lehkými zlatožlutými odlesky. Je cítit lehká až středně zelená ovocnost s vůní artyčoků, rajčat, čerstvě posekaného vřesu a tóny mandlí. Chuť je lehká s jemnými tóny hořkosti a kořenitosti. Pro své jemné aroma a lehké tóny hořkosti a pikantnosti, spojené s nízkým stupněm kyselosti.

Tyto jeho charakteristické prvky se navzájem nepřebíjí, ale naopak zvýrazňuje chuť pokrmů.

Doporučuje se zejména ke všem pokrmům typické středomořské kuchyně, bohaté na vůně, aromata a barvy této země.

Zkušenosti a vášeň společnosti Oleificio Russo jsou zárukou sicilského oleje nejvyšší kvality. Vyrábí se z pečlivě vybraných a ručně zpracovaných oliv. Důvěřujte zkušenostem a vychutnejte si to nejlepší, co Sicílie nabízí. Sicilský olej ze sopečné oblasti značky Oleificio Russo je sázka na jistotu, kvalita a chuť je 100% zaručena.

Je považován za jeden z nejlepších italských olivových olejů a často se z něj vyrábí vysoce kvalitní extra panenský olivový olej.

Oblast produkce: Belpasso-Paternò (CT)

Nadmořská výška: 400–500 m

Olivové háje: 30–40 let staré

Odrůda: Nocellara dell'Etna 100%.

Metoda sklizně: ruční Období sklizně: 10. října – 10. listopadu

Metoda extrakce: nepřetržitý chladicí cyklus

Kyselost: 0,13 – 0,20

Vzhled: smaragdově zelený se žlutými odlesky

Vůně: středně ovocná s tóny artyčoku, čerstvé trávy

Chuť: lehce nahořklé a kořeněné tóny zelených rajčat a divokých bylin.

Použití: na ryby vařené i syrové, do salátů a na zeleninu

Vlastnosti

Je to přírodní šťáva bez jakýchkoliv úprav, velmi vzácná přísada středomořské kuchyně. neobsahuje cholesterol má antioxidační a detoxikační účinky snižuje riziko srdečních a cévních onemocnění zpomaluje stárnutí (již na buněčné úrovni) obsahuje vitamíny A, D, E, K obsahuje omega 3 a 6 mastné kyseliny lehce stravitelný ideální pro redukci hmotnosti a diety nepostradatelný ve studené kuchyni

Skladovaný: Skladujte na tmavém, suchém a chladném místě při teplotě do 20°C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.

Složení: 100% Extra panenský olivový olej, výběrová jakost olivového oleje získaného přímo z oliv pouze mechanickými postupy.

Výrobce Oleificio Russo – Via Papa Giovanni Paolo II, 9, 95032 Belpasso (CT) – Itálie

Hmotnost 1000ml

Složení 100% Extra panenský olivový olej, výběrová jakost olivového oleje získaného přímo z oliv pouze mechanickými postupy.

Země původu Itálie

Skladování Skladujte na tmavém, suchém a chladném místě při teplotě do 20°C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření

Původ oliv Itálie (Sicilia)

Alergeny bez alergenů

Výživové údaje na 100 ml Energetická hodnota 3762 Kj / 899 Kcal Tuky 99.9 g z toho nasycené mastné kyseliny 14.46 g Sacharidy 0.0 g z toho cukry 0.0 g Bílkoviny 0.0 g Sůl 0.0 g