10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 48639737

Milota Pepř červený (Pepřovník) plod celý 100g

Milota Pepř červený (Pepřovník) plod celý 100g

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner Novinka
Pepř červený (Pepřovník) plod celý (Český text na obalech) Složení: Schinus terebinthifolia fructus tot. Nařízením EU je zakázáno uvádět na obalu výrobku jakékoliv zdravotní účinky Celý popis
Produkt je momentálně nedostupný.
Sleva 10 % 88 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní před poskytnutím slevy.
79 Kč
Zboží od: Milota s.r.o.
Sleva 10 % 88 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní před poskytnutím slevy.
79 Kč
S novou kartou za

Popis

Pepř červený (Pepřovník) plod celý (Český text na obalech) Složení: Schinus terebinthifolia fructus tot. Nařízením EU je zakázáno uvádět na obalu výrobku jakékoliv zdravotní účinky. Více informací o zdravotních účincích byliny najdete v našem herbáři. VIZ ZDE:  Pepřovec brazilský, ergo červený pepř, je odlišný druh, než je černý pepř (piper nigrum), který známe jako klasické koření. Sušené plody pepřovce brazilského se nejvíce používají jako poměrně slabé koření s aroma připomínající černý pepř a fenykl. Indiáni z And vyrábějí z plodů alkoholický nápoj tzv chichade molle a v Mexiku se připravuje nápoj pulque. Chuť červeného pepře je nasládlá, aromatická a mírně pikantní. Užívání: drogu jako ostré stomachikum a derivans přidáváme do různých pokrmů. Výrobce: Milota s.r.o., Záhumení 168, 74285 Vřesina, www.milota.com, milota@milota.comZemě původu: Česká republika

Piepor brazílsky plod celý (Slovenský text na obaloch) Zloženie: Schinus terebinthifolia fructus tot. Nariadením EÚ je zakázané uvádzať na obale výrobku akékoľvek zdravotné účinky. Viac informácií o zdravotných účinkoch byliny nájdete v našom herbári. Piepor brazílsky, ergo červené korenie, je odlišný druh, než je čierny piepor (piper nigrum), ktorý poznáme ako klasické korenie. Sušené plody pieporu brazílskeho sa najviac používajú ako pomerne slabé korenie s arómou pripomínajúcou čierny piepor a fenikel. Indiáni z And vyrábajú z plodov alkoholický nápoj tzv chichade molle a v Mexiku sa pripravuje nápoj pulque. Chuť červeného pieporu je sladkastá, aromatická a mierne pikantná. Užívanie: drogu ako ostré stomachikum a derivans pridávame do rôznych pokrmov.