Manicardi Balzamikový krém z modenského balzamikového octa IGP, 250 ml
Popis
Balzamikový krém z modenského balzamikového octa IGP
Výborný krém na dochucení masa, zejména hovězí pečeně, sýrů, ryb, grilované zeleniny, smetanové zmrzliny, chipsů.
Tento výrobek se vyrábí smícháním vařeného hroznového moštu, balzamikového octa z Modeny, sirupového cukru a stabilizátorů, dokud nedosáhne krémové konzistence.
Hustota při 20 °C: 1,20
Celková kyselost: 3%
Vzhled: jasný a brilantní
Barva: tmavě hnědá
Vůně: příjemně octová, trvalá, intenzivní a jemná
Chuť: sladkokyselá
Složení: vařený hroznový mošt, balzamikový ocet z Modeny IGP (vinný ocet, vařený hroznový mošt, E150d) 35%, glukózo-fruktózový sirup, modifikovaný škrob, E 150d. Obsahuje siřičitany
Výrobce Acetaia Manicardi – Via Massaroni, 1, 41014 Castelvetro (MO) – Itálie
Hmotnost 250 ml
Složení vařený hroznový mošt, balzamikový ocet z Modeny IGP (vinný ocet, vařený hroznový mošt, E150d) 35%, glukózo-fruktózový sirup, modifikovaný škrob, E 150d. Obsahuje siřičitany
Země původu Itálie
Skladování skladovat na chladném suchém místě
Alergeny Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Výživové údaje na 100 ml
Energetická hodnota 1006 Kj / 237 Kcal
Tuky 0.0 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0.0 g
Sacharidy 55.0 g
z toho cukry 47.0 g
Vláknina 0.0 g
Bílkoviny 1.5 g
Sůl 0.05 g
Hustota při 20 °C 1,20
Celková kyselost 3%