La Chinata Nakládaná Křepelka S Extra Panenským Olivovým Olejem
Popis
Nakládaná křepelka s extra panenským olivovým olejem je tradičně připravovaný pokrm, který se vaří podle původní receptury a na mírném ohni. Už není nutné, abyste si mohli vychutnat tuto pochoutku, nemusíte tento malý kousek vykostit, my to uděláme za vás. Bez konzervantů a barviv je kousek křepelky marinován vodou, vinným octem, extra panenksým olivovým olejem, fialovým česnekem, solí a přírodním kořením. Je to gurmánský výrobek, který překvapí, lpouhým otevřením sklenice vytvoříte lahodný a jedinečný salát pouhým přidáním zelených klíčků, ořechů a dobrého dresinku s naší širokou škálou octů. Doporučuje se podávat při pokojové teplotě a po otevření spotřebujte do 48 hodin. Obsah 300 g